Samsung 32" Smart LED-tv UE32J4505XXE

2.999,00
Med dette Samsung 32" LED Smart TV UE32J4505XXE, får du alle smarte funktioner og indbygget Wi-Fi på en kompakt skærm. Det kompakte design gør den perfekt til mindre rum som for eksempel køkkener eller børnerum.
Model/varenr.: Samsung 32" Smart LED-T
Lager: På lager

Samsung 32" Smart LED-tv UE32J4505XXE

Er du på udkig efter et Smart TV med indbygget Wi-Fi, som ikke optager for meget plads? Dette 32” Smart TV fra Samsung med LED-skærm giver dig god billedkvalitet og smarte apps. Perfekt til børneværelset eller køkkenet.

Billedkvalitet: Dette 32" TV fra Samsung har HD billedkvalitet som sikrer et klart billede med flotte farver.

Indbygget Wi-Fi: Nyd al online underholdning trådløst uden at skulle bruge Wi-Fi adapter. Dette Smart TV fra Samsung har indbygget Wi-Fi, så du nemt kan gå på opdagelse på internettet, surfe eller streame trådløst mellem forskellige enheder.

Webbrowser: Dette Smart TV har en unik webbrowser, som er optimeret til TV’et. Søg, shop, forbind og gå på sociale medier – valget er dit.

Samsung Smart Hub: Dette Samsung TV har Smart TV platform. Dette giver tilgang til et væld af apps og smarte features.

Spejlspejling: Denne funktion lader dig spejle indholdet på din smartphone og andre kompatible enheder som for eksempel tablet eller bærbar computer trådløst til TV’et. Hermed kan du se billeder og film, der er gemt på dine smart-enheder, på en større skærm.

Inkluderet:
- Fjernbetjening
- Batterier
- Brugermanual
- Strømkabel

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: