Philips 32'' Full HD TV 32PFT4101

Produkt 1/12
 
Philips 32'' Full HD TV 32PFT4101
Klik for større billede
1.999,00
2.499,00
Lager
Antal

Philips 32'' Full HD TV 32PFT4101

Dette 32” Philips 32PFT4101 TV har et slankt og kompakt design, som gør det velegnet til mindre værelser, som for eksempel børneværelser. Digital Crystal Clear og Full HD-opløsningen leverer fin billedkvalitet.

Full HD-opløsning: Full HD-opløsningen (1920 x 1080) leverer din underholdning med realistisk, skarp og detaljeret billedkvalitet.

Digital Crystal Clear: Denne unikke teknologi sikrer livlige billeder med god kvalitet.

USB-afspilning: Afspil dine personlige videoer, billeder, eller andet indhold fra et kompatibelt USB-stik og oplev det i Full HD-kvalitet.

Placering: Hvor skal dit nye TV'et placeres og hvordan?: Ønsker du en smart placering til dit TV, som for eksempel på væggen eller på et TV-møbel? Vi har et stort udvalg af beslag og TV-møbler, som lader dig placere TV'et på en smart og praktisk måde.

Tilslutningsmuligheder: Ønsker du at forbinde dit TV med en streaming-enhed, spillekonsol, Blu-ray-afspiller, DVD-afspiller eller andre underholdningsenheder? Find streaming-enheder, kabler og meget andet tilbehør blandt vores store udvalg. Anvend den bedste kvalitet og få den bedste oplevelse fra dit TV.

Andre features:
- 2 x HDMI
- Scart og optisk lydudgang

Inkluderet:
- Bordstativ
- Fjernbetjening
- Strømkabel
- Quick Start Guide

 [Philips 32'' Full HD TV] 
Læs el. skriv anmeldelser: 0
 Skriv anmeldelse
Udskriv produktark

Din indkøbskurv er tom!

Kundelogin
Opret konto