LG W7 65" SIGNATURE 4K UHD OLED TV OLED65W7V

63.999,00

LG W7 65" WallpaperTV 4K UHD OLED Smart TV. OLED65W7V har en utroligt tynd, maleriagtig skærm, som du fastgør direkte på væggen, 4K UHD billedkvalitet, levende farver, fantastisk lyd og internet browsing muligheder.

Model/varenr.: OLED65W7V
Lager: På lager

Med dette LG 65 "4K UHD OLED Smart TV OLED65W7V vil det føles, som om du lever i fremtiden takket være W7s ultra tynde og lette design. På trods af sit udseende, har W7 moderne, højkvalitetsfunktioner, såsom 4K UHD billedkvalitet, aktiv HDR med perfekte farver og sort, Dolby Vision biograflyd og streaming mulighed. W7 inkluderer et særligt magnetisk vægbeslag, der placerer TV'et ekstremt tæt på væggen, så det skaber en illusion af et maleri.

Picture-on-wall: LG W7's minimalistiske og betagende design lader dig fastgøre TV'et på væggen og da TV'et er så utroligt tyndt går det næsten i et med væggen.

OLED: OLED (Organic Light Emitting Diodes) er en flad lysemitterende teknologi, der bruger organiske semiconductorer til at skabe tynde lysemitterende paneler. Når elektrisk strøm anvendes, udsendes et klart lys. Fordi dette OLED-TV udsender lys, kræver det ikke baggrundsbelysning. Dette resulterer i en slankere og mere fleksibel skærm, der er mere effektiv end LCD-paneler (som kræver en hvid baggrundsbelysning).

4K/UHD opløsning: Nyd din underholdning med 4K/UHD opløsning (3840 x 2160), hvilket er fire gange højere end Full HD-opløsning (1920 x 1080). Åbn døren til en helt ny verden af ​​kvalitet i dit TV-oplevelse og få din underholdning leveret med det allerbedste niveau af skarphed, præcision, detaljer og klarhed. UHD opskalering sikrer, at du kan nyde Full HD eller HD Ready underholdning samt HD-tv-udsendelser med endnu bedre kvalitet.

Aktiv HDR: Aktiv HDR teknologi med Dolby Vision betyder, at TV’et understøtter flere HDR formater, såsom HDR10, Dolby Vision og HLG, hvilket resulterer i mere end en milliard farver, uanset om du ser Blu-ray eller streamer medier. HDR-effekten forbedrer også kontrasten og farvegengivelsen ved at opskalere eksisterende indhold, så billedet virker så livagtigt, at det ser ud som om det er ved at træde ud af skærmen.

WebOS 3.5: Nyd dit LG Smart TV med opgraderede webOS 3.5 som integrerer indhold fra dine eksterne enheder med de forskellige streaming-tjenester. Udforsk mere smart indhold med Magic Remote, Zoom, eller Link for at komme til oplysninger om det program, du ser. Kom til dine favorit streaming-tjenester som Netflix eller Amazon på få sekunder ved blot at trykke på en knap. Desuden kan du forbinde et WebOS 3.5 TV til en VR-kompatible computer og ikke bare se 360 ​​graders VR-indhold på dit TV, men også styre det ved hjælp af Magic Remote.

Magic Remote: Styr tv og Smart TV-interfacet på en mere intuitiv måde. Magic Remote er en gyro-baseret fjernbetjening, som lader dig styre TV’et fra LG med simple håndbevægelser. Fjernbetjeningen er udstyret med et scroll-hjul, så du nemt kan scrolle på web-sider. Du kan også let bruge Magic Remote til eksterne enheder.

Bred betragtningsvinkel: Nyd det perfekte billede og farvekvalitet, selv når du ikke sidder direkte foran skærmen. Du kan invitere masser af venner og familiemedlemmer, da selv dem der sidder på kanten af sofaen vil kunne se skærmen i klare farver, uden at miste glans eller livagtighed.

Inkluderet i pakken:
- LG OLED65W7V
- Magic Remote (MR16A)
- Enkel fjernbetjening (SP16A)
- Strømkabel
- Brugervejledning
- Batterier til fjernbetjening

Læs mere om LG W SIGNATURE TV.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: