Miele Complete C3 MediqAir støvsuger

2.499,00
Denne Miele Complete C3 støvsuger har et effektivt luftfiltreringssystem, så du altid får ren og frisk luft, efter du har støvsuget. Rækkevidde: 11 meter HEPA13-filter Indbygget tilbehør
Model/varenr.: Miele Complete C3 Mediq
Vægt: 6.000
Lager: På lager

Miele Complete C3 MediqAir støvsugeren har en ny og effektiv motor, imponerende filtreringssystem og mange andre egenskaber, som er designet til at gøre det let at bruge og til at maksimere rengøringsevnen.

Behageligt at gøre rent: Støvsugeren har et ergonomisk håndtag og et teleskoprør, så du kan opnå en behagelig arbejdsposition, når du gør rent. Du kan bruge fødderne til at indstille sugekraften og behøver derfor ikke at bukke dig ned for at gøre det. Selv den automatiske indtrækning af ledningen er nu lettere og mere bekvem at bruge.

HEPA13-filter: Nyd ren og frisk luft i hele dit hjem. Det nye HEPA13-filtreringssystem er i stand til at fjerne mere end 99,9% af støvpartikler og bakterier fra udsugningsluften.

HyClean GN støvsugerpose: Støvposen har en kapacitet på 4,5 liter, beskyttelsesnet og et 9-lags filter. Støvsugeren har en indikator, der viser, hvornår støvsugerposen skal skiftes.

Rækkevidde: Denne støvsuger har en stor rækkevidde på 11 meter. Du kan rengøre store rum uden at skifte stikkontakt.

Stille opstart: Takket være denne smarte teknologi bliver dit elektriske netværk ikke overbelastet. Det er også skånsomt for motoren og gør, at den holder længere.

Gummibeskyttelse: De er en gummirem hele vejen rundt om støvsugeren, så du undgår buler og ridser på møblerne eller væggene.

Tilbehør: Bekvemt, indbygget tilbehør omfatter et mundstykke til sprækker, en børste til møbler og en støvbørste.

Testet til 20 års levetid: Som alle Mieles hjemmeapparater er denne støvsuger designet til at yde lang og pålidelig indsats.

Energiklasse: Støvsugeren har energiklasse D.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: