Miele Complete C3 Boost støvsuger med parketgulv mundstykke

2.499,00
Denne Miele Complete C3 støvsuger vil gøre rengøringen til en leg. Støvsugeren har en række smarte funktioner, som giver øget komfort under rengøringen. Energiklasse A Booster sugefunktion Rækkevidde: 11 meter Parketgulv mundstykke
Model/varenr.: Miele Complete C3 Boost
Vægt: 7.000
Lager: På lager

Miele Complete C3 Boost Parquet EcoLine støvsugeren har en effektiv motor og filtreringssystem, praktisk mundstykke samt mange andre funktioner, der er designet for at sikre bekvemt brug samt maksimal rengøringsydelse.

Komfortabel rengøring: Støvsugeren har et ergonomisk håndtag og et teleskoprør, så du kan opnå en behagelig arbejdsposition, når du gør rent. Selv det automatiske indtræk af ledningen er nem og bekvem at anvende.

Boost-funktion: Få ekstra ydelse, når du har brug for det. Takket være den innovative Boost-funktion er det muligt at øge den maksimale ydelse til 1200 Watt i 20 sekunder op til tre gange i træk. På denne måde kan du effektivt fjerne stædigt snavs.

Parket twister: Det unikke mundstykke til hårde gulve sikrer fremragende resultater og beskytter dine gulve mod ridser og mærker.

AirClean Plus: Nyd ren og frisk luft i hele dit hjem. AirClean Plus-filtreringssystemet er i stand til at fjerne små støvpartikler og bakterier fra udsugningsluften.
HyClean GN støvsugerpose: Støvposen har en kapacitet på 4,5 liter, beskyttelsesnet og et 9-lags filter. Støvsugeren har en indikator, der viser, hvornår støvsugerposen skal skiftes.
Rækkevidde: Denne støvsuger har en stor rækkevidde på 11 meter. Du kan derfor rengøre store rum uden at skifte stikkontakt.
Stille opstart: Takket være denne smarte teknologi bliver dit elektriske netværk ikke overbelastet. Dette er også skånsomt for motoren og gør, at den holder længere.
Gummibeskyttelse: Der er en gummirem hele vejen rundt om støvsugeren, så du undgår buler samt ridser på både møbler og vægge.
Tilbehør: Det praktiske indbygget tilbehør inkluderer et møbelmundstykke, fugemundstykke og afstøvningsbørste.
Testet til 20 års levetid: Som alle Mieles hjemmeapparater er denne støvsuger designet til at yde lang og pålidelig indsats.

Energiklasse: Støvsugeren har energiklasse A. Derfor er den miljøvenlig uden at gå på kompromis med ydelsen.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: