iRobot Roomba 651 robotstøvsuger

3.699,00
iRobot Roomba 651 roborstøvsuger rengør alle slags gulve og kan endda gøre rent, når du ikke er hjemme. Nyt XLife batteri Smart navigeringssystem Tidsprogrammering.
Model/varenr.: iRobot Roomba 651 robot
Vægt: 5.000
Lager: På lager

iRobot Roomba 651 er en smart hjælper til din husholdning. Denne robotstøvsuger er i stand til at rengøre ethvert type gulv og er hurtig, effektiv og nem at anvende. Den anbefales til brug i områder på op til 120 m2.

IAdapt: Det hidtil smarteste navigeringssystem fra iRobot holder øje med området 60 gange i sekundet og med sine 40 forudsindstillede bevægelser kan Roomba reagere prompte på den aktuelle situation i lokalet.

Tredobbelt rengøringssystem: Roomba 651 anvender to store roterende børster, som samler støv og større partikler op - og en sidebørste, som effektiv rengør områder langs vægge og møbler.

XLife: En nyt batteri med høj kapacitet sikrer nu op til dobbelt så mange rengøringscyklusser sammenlignet med en ældre model.

DirtDetect: Denne funktion opsporer automatisk de mest beskidte steder, som Roomba så giver ekstra opmærksomhed, så rengøringen bliver perfekt.

Drop Sensor: Din Roomba 651 robotstøvsuger er beskyttet i mod at falde ned ad trapper eller andre høje steder takket være et smart sensorsystem.

Timer: Du kan fortælle din støvsuger, at den skal rengøre dit hjem for dig, mens du ikke er hjemme og komme hjem til et fuldstændig rent hjem.

Stor affaldsbeholder: Affaldsbeholderen har en kapacitet på 0,468 liter.

Dimensioner: Robotstøvsugeren er blot 9,2 cm høj og kan endda rengøre under møbler i områder fra 9,8 cm. Diameteren er 33 cm.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: