Electrolux UltraSilencer Origin støvsuger

1.299,00
Electrolux UltraSilencer støvsuger har et lavt lydniveau, så du kan lytte til musik eller snakke med dine venner og familie under støvsugningen. Rækkevidde: 12 meter Vaskbart hygiejne 12-filter Silent Air-teknologi
Model/varenr.: Electrolux UltraSilence
Vægt: 7.000
Lager: På lager

Denne Electrolux UltraSilencer med støvsugerposer har et lavt lydniveau og høj ydelse.

Silent Air-teknologi: Electrolux UltraSilencer har avanceret Silent Air-teknologi og et lydniveau på kun 61 dB. En støvsuger med lavt lydniveau gør, at du kan støvsuge, mens børnene sover eller lytte til musik understøvsugningen.

Vaskbart hygiejne 12-filter: Filteret giver en mere effektiv rengøring og sikrer, at alle støvpartikler bliver i filteret. Vask filteret, og du er klar til at støvsuge på nyt.

S-pose classic: Støvsugeren har en syntetetisk standard støvsugerpose med højt filtreringsniveau. Posen er nem at finde.

AeroPro Silent-rør og mundstykke: AeroPro Silent rør- og mundstykkesystemet er effektivt tilbehør for en bedre rengøring. Systemet har lavt lydniveau, men går ikke på kompromis med ydelsen.

Teleskopisk rør: Få den optimale arbejdsposition tilpasset dine behov, når du skal støvsuge.

Hastighedstilpasning: Tilpas ydelsen af sugeevnen til overfladerne, som du støvsuger - gulve, tæpper, trapper og meget mere. Kontrollen til ydeevnen er placeret øverst på støvsugeren.

Bløde hjul for endnu lavere lydniveau: 
Støvsugeren har bløde hjul, som sikrer, at der ikke kommer unødvendig lyd fra dem.

Energiklasse: UltraSilencer støvsugeren har energiklasse A, hvilket gør den skånsom mod både miljøet og din økonomi.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: