Electrolux UltraOne Green støvsuger

2.999,00
Med denne Electrolux støvsuger, der er den mest miljøvenlige hidtil fra Electrolux, kan du gøre dit for at bidrage til skåne miljøet. Rækkevidde: 12 meter AllergyPlus-filter Lavet af 70% genbrugsmateriale
Model/varenr.: Electrolux UltraOne Gre
Vægt: 7.000
Lager: På lager

Electrolux UltraOne Green støvsugeren er fremstillet af 70% genbrugsmateriale. Sammenlignet med standard 2000 watt støvsugere har den også minimalt energiforbrug. Den høje energibesparelse har dog ikke indflydelse på den høje ydelse.

Høj ydelse: New UltraOne Green har samme gode ydelse som alle UltraOne støvsugere.

Lavt lydniveau: Det lave lydniveau på kun 66 dB sikrer, at du kan støvsuge uden at forstyrre andre. Støvsug for eksempel mens børnene sover.

AeroPro Silent-mundstykke: Dette nye mundstykke er designet til maksimal støvsugning af støv fra gulve og tæpper. Dit hjem vil derfor med sikkerhed blive rent.

ParkettoPro-mundstykke:
 UltraOne Green-støvsugeren har et ekstra mundstykke inkluderet til parketgulve, så du kan rengøre hårde gulve effektivt og uden fare for at ridse overfladen.

Overlegen håndtering: Det ergonomiske håndtag passer perfekt til alle hænder og gør rengøringen nem.

Vaskbart AllergyPlus-filter: Oplev en renere og friskere luft i hjemmet efter rengøring. AllergyPlus-filteret sikrer høj filtrering af luften, der udstødes og holder alle støvpartikler i filteret. Efter brug kan du vaske filteret og bruge det igen.

Integreret tilbehør: Få nem tilgang til tilbehøret. Tilpas din rengøring ved for eksempel at anvende parketbørsten eller mundstykket med polstring.

Indikator til skift af støvsugerpose:
 UltraLong-støvsugerposen har lang levetid, men i tilfælde af, den er ved at være fyldt, vil du blive informeret.

Energiklasse: UltraOne Green har energiklasse A.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: