Electrolux SilentPerformer W360 støvsuger

1.299,00
Electrolux SilentPerformer W360 støvsuger med SilencePro-teknologi og den patenterede Electrolux Dust&Gone støvekost, der er perfekt til at støve af. Rækkevidde på 12 meter HEPA12-filter Dust&Gone støvekost
Model/varenr.: Electrolux SilentPerfor
Vægt: 7.000
Lager: På lager

Electrolux SilentPerformer W360 støvsuger med masser af smarte funktioner, der garanterer effektiv og behagelig støvsugning.

Dust&Gone støvekost: Dust&Gone er en patenteret Electrolux støvekost, der opbevares på røret og altid er lige ved hånden. Dust&Gone støvekosten er perfekt til at støve af på sarte overflader og steder, der er svære at nå. Kosten kan gøres rent med støvsugeren.

SilencePro-system: Electrolux SilentPerformer W360 støvsugeren har en stillegående motor, en innovativ konstruktion og et stillegående mundstykke. Du kan nu støvsuge, når børnene er kommet i seng.

360° Motion Technology: Det er nemmere at støvsuge selv på små områder som badeværelser og i gange takket være små roterende hjul, der kan drejes 360 grader.

DustPro Silent mundstykke: Du kan rengøre alle overflader med det samme pletfrie resultatet takket være det optimerede DustPro Silent mundstykke, der har forbedret håndtering af luftstrømme og et lavere lydniveau.

Teleskoprør: Det justerbare teleskoprør giver dig den perfekte arbejdsposition, så du ikke skal bukke dig ned og skade ryggen under støvsugningen.

Smart åbning af låget (180°): Låget kan åbnes 180 grader, så du nemmere kan bytte både støvsugerpose og filter.

MultiRoom System: Støvsugeren har en rækkevidde på hele 12 meter, så du kan støvsuge større rum, og flere rum samtidig, uden at skifte stikkontakt.

Tilbehør: Fugemundstykke og møbelmundstykke medfølger. Tilbehøret kan sættes fast på røret, så det altid er tilgængeligt.

ErgoShock gummikant: En gummikant forhindrer, at støvsugeren laver ridser eller mærker på møbler og vægge.

S-bag Classic Long Performance: Denne støvsuger fra Electrolux bruger en standardiseret S-bag støvsugerpose, som er nem at få fat på.

Medfølger:
- Mundstykke til parket/hårde gulve

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: