Bosch In'genius ProSilence støvsuger BGL8SIL1

2.999,00
Denne Bosch støvsuger har et af de laveste lydniveauer på markedet. Derfor kan du nu lytte til musik under rengøringen. Rækkevidde: 15 meter Ekstremt lavt lydniveau 5 liter støvposekapacitet
Model/varenr.: Bosch In'genius ProSile
Vægt: 6.000
Lager: På lager

Denne Bosch BGL8SIL1 støvsuger har et af de laveste lydniveauer på markedet med kun 59 dB.

Ekstremt stillegående: Denne støvsuger har ikke et højere lydniveau end en normal samtale. Derfor kan du bruge den når som helst uden at forstyrre resten af familien. Du kan også lytte til din yndlingsmusik under støvsugningen. Hermed kan du gøre støvsugning til en behagelig rutine.

Mundstykke inkluderet: Rengør hårde gulve effektivt. Bosch støvsugeren har et ekstra mundstykke inkluderet, der er trygt at anvende på alle typer håde gulve.

Stor rækkevidde: Støvsugeren har en rækkevidde på hele 15 meter. Dette giver større fleksibilitet, så du kan rengøre større rum uden at skulle skifte strømstik.

Støvpose: Støvsugeren har en støvsugerpose på 5 liter. Den store kapacitet gør, at den varer i længere tid uden behov for udskiftning. Når støvposen er tæt på at være fyldt, vil du blive informeret af et indikatorlys.

Energiklasse: Bosch In'genius ProSilence støvsugeren har en god energiklasse, der gør den energieffektiv uden at gå på kompromis med ydelsen.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: