Remington HyperFlex Verso barbermaskine XR1390

1.299,00
Remington Rotary barbermaskine med HyperFlex-teknologien til hurtig barbering. Denne barbermaskine er designet til både våd og tør brug, som sikrer en tæt barbering. HyperFlex tll hurtig barbering Til våd og tør brug 60 minutters ledningsfri barbering
Model/varenr.: Remington HyperFlex Ver
Vægt: 0.400
Lager: På lager
Remington HyperFlex Verso XR1390 er en roterende barbermaskine, som giver mulighed for at skabe og vedligeholde din egen stil med lethed og præcision. 

Hyper Flex-teknologi: Med Hyper Flex-teknologien og den roterende hals, vil du være sikker på at få en tæt, hurtig og følsom barbering, der minimerer tryk og irritation på huden.

Multi-tool: Den ultimative kombination af barbermaskine og soignering, er det et perfekt valg for alle stilbevidste mænd, som vil have det meste ud af deres stil. 

Våd og tør brug: Remington barbermaskine kan bruges til våd og tør hud, samt uden gele eller lotion - det er op til dine præferencer. Den er fuldt vaskbar under rindende vand.

Lithium-batteri: Lithium-batteriet giver dig 60 minutters ledningsfri brug efter 90 minutter opladning. Hurtig opladning på 5 minutter, giver dig nok strøm til at kunne lave en barbering. 

LED-skærm: Hold øje med batterilevetiden på skærmen. 

Worldwide-spænding: Gør den perfekt at have med på rejser. 

Inkluderet:
- Soignerings-redskab med justerbar kam
- Opladningsstander 
- Rejseetui og -oplader

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: