Remington Curl Revolution styler CI606

699,00
Revolutionerende roterende styler fra Remington får dit hår til at krølle perfekt på ingen tid. Roterende rør 5 temperaturindstillinger Keramisk overflade
Model/varenr.: Remington Curl Revoluti
Vægt: 1.000
Lager: På lager

Remington Curl Revolution CI606 er en revolutionerende styling-enhed, som lader dig skabe perfekte krøller uden at bruge masser af tid på det.

Øjeblikkelig virkning: Det er slut med på akavet vis at sætte håret rundt om røret og risikere at brænde fingrene. Det automatisk roterende rør på Remington Curl Revolution krøller dit hår blidt og frigiver krøller med det samme. Røret drejer begge retninger og du kan vælge et poleret look, et ensartet look eller naturlige krøller.

Beskyttelse og skinnende hår: Røret er har en overflade med keramik og turmalin, så dit hår er beskyttet og skinner. Turmalin-ion overflade reducerer statisk elektricitet, mens den keramiske overflade lader håret glide igennem med størst mulig lethed.


Temperaturindstilling: Der findes fem varmeniveauer, som du kan vælge imellem afhængig af din hårtype. Max-temperaturen er så høj som 230 grader. Låsefunktioner forhindrer dig i at ændre temperaturen ved et uheld.

Hurtig opvarmning: Enheden er klar til brug indenfor 15 sekunder.

Andre egenskaber: 
Strømtilslutning passer overalt i verden
- 1,8 m strømkabel
- Automatisk slukning efter 60 minutter

Inkluderet:
- Luksuriøs opbevaringspose

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: