Philips Wake-up Light HF3510/01

799,00
Philips Wake-up Light, der er inspireret af solopgangen, vækker dig gradvist og naturligt. Indbygget FM-radio 3 naturlige opvågningslyde Bliv vækket på en behagelig og naturlig måde
Model/varenr.: Philips Wake-up Light H
Vægt: 1.000
Lager: På lager

Solopgangssimulering: Simuleringen af solopgang er inspireret af naturens solopgang, og Philips Wake-up Light øger lyset gradvist inden for 30 minutter fra blød morgenrøde via orange, til et stærkt gult lys fylder rummet. En gradvis øgning af lyset stimulerer kroppen til at vågne naturligt. Din ønskede opvågningslyd vil til slut fuldende opvågningsoplevelsen, så du føler dig frisk og klar til en ny dag.

Solnedgangssimulering: Simuleringen af solnedgang vil forberede din krop til at falde i søvn ved at mindske lys og lyd i det indstillede tidsrum.

FM-radio: Philips Wake-up Light har indbygget FM-radio, så du kan vågne til musik fra din favorit radiostation.

3 naturlige opvågningslyde: Ved dit indstillede vækketidspunkt afspilles en naturlig opvågningslyd for at fuldende opvågningsprocessen. Den valgte lyd stiger gradvist i lydstyrke til dit valgte niveau inden for halvandet minut. Du kan vælge mellem følgende tre lyde: Fuglesang, fugle i skoven og Zen-have.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: