Philips Lumea IPL lysbaseret hårfjerner SC1991/04

1.799,00
Denne hårfjerner fra Philips lader dig opleve silkeblød hud hver dag. De skånsomme lyspulseringer forhindrer hårvækst. Få skånsom behandling i hjemmets rammer. Gavepakke med ladyshaver 5 indstillinger til lysenergi Behandlingsområde: 4 cm2
Model/varenr.: Philips Lumea IPL lysba
Vægt: 1.000
Lager: På lager

Få silkeblød hud med denne Philips Lumea IPL hårfjerner. Dette er en gavepakke, som også indeholder en ladyshaver, så du kan gøre din hud klar til den skånsomme behandling.

IPL-teknologi: Philips Lumea anvender en innovativ lysbaseret teknologi, som hedder IPL (Intense Pulsed Light). Denne teknologi anvendes i skønhedssaloner. Philips har taget skridtet videre og tilpasset teknologi til hjemmebrug. Philips har samarbejdet med førende dermatologer i forbindelse med udviklingen af teknologien, og i mere end 10 år har Philips fortaget tests på mere end 2.000 kvinder for at kunne give de bedste resultater.

Effektiv hårfjerning: Philips har foretaget flere undersøgelser, der har vist en betydelig hårreduktion på så lidt som fire ugentlige behandlinger. Huden er blevet efterladt silkeblød. For at vedligeholde resultaterne bør behandlingerne gentages, når der er brug for det. Tidsperioden mellem behandlingerne kan variere, da det bestemmes ud fra individuel hårvækst.

Velegnede hår- og hudtyper: Hårfjerneren virker effektivt på naturligt mørkeblond, brunt og sort hår. Som med andre lysbaserede behandlinger er Philips Lumea ikke effektiv på rød, lyseblond eller hvidt/gråt hår. Philips Lumea er desuden heller ikke velegnet til meget mørk hud.

Fem lysenergi indstillinger: Philips Lumea har fem justerbare indstillinger for lysenergi, hvilket sikrer en skånsom, men effektiv behandling. Ved korrekt brug er behandling tryg samt skånsom at anvende på selv sensitiv hud og følsomme kropsområder.

Anvendes på flere kropsområder: Du kan trygt anvende hårfjerneren til at fjerne hår på ben, underarme, bikiniområdet, maven og armene. Enheden er dog ikke velegnet til brug på ansigtet.

Ingen ekstra dele: Hårfjerneren har ikke brug for lamper eller gel for at kunne anvendes. Derfor er du garanterer uventede udgifter.

Inkluderet:
- Brugermanualer: Quick Start Guide, Brugermanual
- Ladyshaver til pre-IPL behandling

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: