Beurer Brighlight TL30

549,00
Er du ofte træt, udkørt og lettere deprimeret i løbet af de lange og mørke vintermåneder? Beurer Brighlight kompenserer for manglende sollys og giver dig et energiboost. Simulerer sollys Lysområde 20x12 cm Holder medfølger
Model/varenr.: Beurer Brighlight TL30
Vægt: 2.000
Lager: På lager

Beurer Brighlight TL30 har et kompakt design på størrelse med en mindre tablet, men den har stor påvirkning på dit velvære. Dens stærke lys har samme positive effekt som direkte sollys.

Fordele: Vintermånederne er lange og mørke, hvorfor mange oplever symptomer på let depression i form af træthed, manglende energi og dårligt humør. Dette energilys fra Beurer kan kompensere for manglende sollys og give en positiv effekt på både energiniveau og humør.

Sikker: Beurer Brightlight afgiver et klart og jævnt lys med en styrke på ca. 10.000 lx (målt fra en afstand på 15-20 cm). I modsætning til direkte sollys indeholder lyset ikke skadelige UV-stråler og kan derfor trygt bruges hjemme.

Kompakt design: Takket være LED-teknologi har Beurer Brighlight et kompakt design, så du kan bruge enheden hvor som helst - hjemme eller på farten. Ved hjælp af den medfølgende fod kan du placere Beurer Brighlight både horisontalt og vertikalt.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: