Sage Barista Expres espressomaskine

5.999,00
Afbetal med 500 kr om mdr. – ingen udbetaling !
Denne smukke espressomaskine fra Sage vækker din indre barista til live og er en sand pryd i køkkenet! Byd venner og familie på et helt specielt øjeblik og en skøn kaffepause. Kapacitet: 2 liter Manuel Integreret kværn
Model/varenr.: Sage Barista Expres esp
Vægt: 11.000
Lager: På lager

Afbetal med 500 kr om mdr. – ingen udbetaling !

Med Sage Oracle-espressomaskinen kan du blive fuldbyrdet barista øjeblikkeligt! Det er den første auto-manuelle espressomaskine i verden, og du får både kværn, dosering, pakning og perfekt skum i én skøn pakke. Maskinen er smukt designet og fyldt med smarte funktioner - her får du en skøn oplevelse, allerede inden koppen er serveret! 

Dobbeltkoger: Ved Oracles hjerte findes en kraftfuld dobbeltkoger i rustfrit stål, med tredobbelt opvarmningssystem. Det betyder, at du kan lave espresso og skumme mælken samtidig, så din kaffe bliver helt frisk og skøn. 

Semi-automatisk proces: Oracle har automatiske funktioner for de sværeste dele af espressoprocessen – kværning, dosering, pakning og mælkeprocessen sker automatisk, men hvis du har lyst til at vise dig frem, kan du skifte til manuelt modus og styre slagets gang selv! 

Integreret kværn: For den bedste kaffeoplevelse bør du bruge friskkværnede bønner, og bruge dem umiddelbart efter kværning. Du vil absolut mærke forskellen i kaffens aroma og smag. Vælg mellem hele 45 forskellige indstillinger, og vælg lige præcis den indstilling, der passer dig bedst. 

Bønnebeholder: Lufttæt bønnebeholder med kapacitet på hele 280 gram. PID temperaturkontrol: Digital temperaturkontrol holder vandtemperaturen jævn under hele processen, og giver det bedste resultat – hver gang. 

Vandtank: Du kan nemt fjerne, fylde og genlade vandtanken, og det integrerede vandfilter sikrer, at intet kommer i vejen for din perfekte kaffeoplevelse. 

360° skummunding: Lav en tyk og rig skum til din cappuccino eller latte macchiato med den kraftige skummunding. Du kan nemt justere den til den perfekte retning for ønsket tekstur.

Trykmåler: Mål trykket under hele forberedelsen – du får total kontrol og et unikt indblik i processen fra start til slut. 

Kontrolpanel: Du får fuld kontrol over hvert led i processen, mens din perfekte kop kaffe bliver skabt. Du kan hurtigt og let vælge dine helt egne indstillinger, og du får en smart indikation når det er tid til at rengøre maskinen. 

To-i-en: Lav kaffe til dig selv og din partner på én gang og nyd den perfekte kaffepause sammen. 

Opvarmning af koppen: Din kop bliver forvarmet, så du kan nyde din kaffe længere. Bag drypbakken står yderligere et bræt, som du kan bruge til alt dit kaffetilbehør. 

Rengøring: Jævnlig rengøring hjælper med at holde din maskine ved lige, og sikrer ikke mindst en perfekt smag. Du får en melding, så snart det er på tide med en rengøring.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: