Miele espressomaskine CM6110 sort

Produkt 2/6
 
Miele espressomaskine CM6110 sort
Klik for større billede
6.999,00
Lager
Antal

Afbetal med 500 kr om mdr. – ingen udbetaling !

Miele CM6110 espressomaskine er en førsteklasses kaffemaskine til kaffeelskere. Udover mange smarte funktioner har den også et flot design.

Bønne-til-kop maskine: Denne helautomatiske espressomaskine er et perfekt valg for dig, der gerne vil at prøve et væld af kaffebønner, men ikke ønsker at bruge for meget tid og kræfter på bryggeprocessen. Det eneste du behøver at gøre er at vælge dine foretrukne, friskmalede aromatiske kaffebønner, fylde bønnebeholderen samt vandbeholderen og du er blot ét tryk fra en smagfuld kop kaffe. Du får dog et væld af muligheder for at fintune kaffen til din foretrukne smag eller tilføje cremet mælkeskum for at lave perfekt cappuccino eller cafe latte.

Lækker kaffe hver gang: Uanset hvordan du foretrækker dine varme drikke, kan denne Miele kaffemaskine opfylde dine behov. Espressomaskinen har en dufttæt beholder på 250 gram til dine yndlings kaffebønner. Herudover er der et skaft til kværnet kaffe. Kaffekværnen er lavet af stål for at sikre lang holdbarhed.

Brugerprofiler: Kaffemaskinen kan gemme op til 4 forskellige brugerprofiler. Din egen foretrukne kaffe er derfor klar på få sekunder.

Intuitiv og nem betjening: Denne model har hvidt TFT-display og touch-betjening, som gør betjeningen af kaffemaskinen nemmere end nogensinde.

To kopper på én gang: Du kan få to kopper med kun ét tryk. Kaffemaskinen vil brygge begge kopper umiddelbart efter hinanden, så du kan nyde en drik i selskab med andre.

Nem rengøring: Kaffemaskinen har automatisk rens, så du ikke får gammelt mælk i din kaffe. Dele af kaffemaskinen tåler maskinopvask, hvilket gør rengøringen endnu nemmere.

Miele kvalitet: Mieleprodukter er garanti for kvalitet. Kaffemaskinen er lavet af materiale i høj kvalitet og testet i 50.000 brygninger, hvilket tilsvarer 20 års levetid. Derfor er du sikret en partner i mange år frem.

 [Miele espressomaskine C] 
Læs el. skriv anmeldelser: 0
 Skriv anmeldelse
Udskriv produktark

Din indkøbskurv er tom!

Kundelogin
Opret konto