Smeg elkedel KLF01RDEU - rød

1.099,00
Denne stilfulde Smeg elkedel med flot 50'er inspireret design vil se flot ud i ethvert køkken. 2400 watt: hurtig kogning 1,7 liter kapacitet Konstruktion i rustfrit stål
Model/varenr.: Smeg elkedel KLF01RDEU
Vægt: 2.000
Lager: På lager

Smeg KLF01 elkedelen har et unikt design, der er tilgængeligt i mange forskellige farver for at imødekomme din personlige smag og matche farverne i dit køkken.

Design: Italienske Smeg er verdenskendt for deres udvalg af husapparater, der kombinerer retrodesign og moderne teknologi. Elkedelen er perfekt til køkkener inspireret af 50'ernes retrostil, men kan også blendes med et moderne køkken som et spændende kontrast.

Kvalitetsmateriale: Konstruktionen på denne SMEG elkedel er fremstillet af rustfrit stål for at sikre perfekt hygiejne og lang holdbarhed.

Kapacitet: Med den generøse kapacitet kan du koge op til 1,7 liter vand. Praktisk til når du for eksempel skal tilberede te til dine gæster.

Sikkerhed: Elkedelen har en række sikkerhedsfunktioner, så du ikke behøver at bekymre dig. Den har beskyttelse mod tørkogning og slukker automatisk, når temperaturen i vandet når 100°C.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: