Sage Nutri Juicer BJE520UK

Produkt 7/11
 
Sage Nutri Juicer BJE520UK
Klik for større billede
2.499,00
Lager
Antal

Sage Nutri Juicer BJE520UK er en kraftfuldt juicer, der er i stand til at bevare størstedelen af næringsstofferne i frugter og grøntsager.

Frisk og nærende juice: Lav smagfuld hjemmelavet juice fra ingredienser med tryghed. Sage Nutri Juice har en varmeoverførsel på mindre end 1.5 °C. Dette betyder, at den kan bevare op til 70% af vitaminer og mineraler, hvilket er 20% mere end de fleste juicere.

Kraftfuld motor: Motoren har 1300 watt. Den store ydelse gør, at den arbejder hurtigt og effektivt, når den tager saften fra frugter og grøntsager. Selv hårde ingredienser som for eksempel gulerødder klarer den uden problemer. Vælg mellem 5 hastigheder, så du altid får en hastighed, der er tilpasset den type ingredienser, du skal arbejde med.

Ekstra bredt madrør: Takket være madrørets bredde på 84 mm kan du fylde juiceren med store stykker frugt. Hermed skal du bruge mindre tid på at skære ingredienserne, før de anvendes i juiceren.

Holdbare materialer: Sage er ekstra omhyggelige med at anvende kvalitetsmaterialer for at opnå større holdbarhed. Juiceren og de vigtigste dele er fremstillet af rustfrit stål.

To skiver: Arbejd med både bløde og hårde frugter med maksimal effektivitet. Nutri Disc har forstæket titanium knive, der er perfekte til grøntsager og hårde frugter. Froojie-skiven er perfekt til at lave puré af bløde frugter, som for eksempel bær eller bananer.

Frugtkødsbeholder: Nutri Juicer har en 3 liter frugtkødsbeholder. Hermed kan du nemt arbejde med større frugtstykker.

 [Sage Nutri Juicer BJE52] 
Læs el. skriv anmeldelser: 0
 Skriv anmeldelse
Udskriv produktark

Din indkøbskurv er tom!

Kundelogin
Opret konto