Philips juicer/blender pakke

Produkt 4/11
 
Philips juicer/blender pakke
Klik for større billede
1.999,00
Lager
Antal

Denne pakke med både juicer og blender fra Philips er en perfekt kombination. Få en forfriskende lækker smoothie fyldt med næringsstoffer hjemme eller når du er på farten.

Philips Avance Collection HR1871/70 juicer
Med Philips Avance Collection HR1871/70 juicer kan du tilberede større mængder juice på ingen tid og uden problemer.

Høj ydeevne: Takket være den kraftfulde 1000 watt motor vil denne juicer få alle dråber juice ud af dine frugter og grøntsager. Juicerens to hastighedsindstillinger lader dig tilpasse hastigheden til den type ingrediens, du vil arbejde med.

Hurtig rengøring: Den nyskabende rengøringsteknologi sikrer, at du kan klare rengøringen på blot ét minut. Den elektropoleret si forhindrer, at frugtkød sidder fast og sikrer nem rengøring.

XXL-påfyldningsrør: Du behøver ikke at forarbejde ingredienserne takket være det ekstra store påfyldningsrør, som har en diameter på 80 mm. Det ekstra store påfyldningsrør gør det også muligt at presse store frugter og grøntsager som hele æbler, gulerødder og rødbeder.

2,5 liter kapacitet: Lav op til 2,5 liters juice på én gang uden at skulle tømme beholderen.

Inkluderet:
- 1250 ml juicebeholder
- Drypstoptilbehør

Philips Daily Collection HR2872/00 blender
Blenderen har en kraftfuld 350 watt motor, der vil lade dig arbejde med et væld af ingredienser for tilberedning af smoothies, cocktails, dip og meget mere.

Flaske til når du er på farten: En plastikflaske på 0,6 liter medfølger. Medbring din daglige dose af vitaminer til skole, arbejde eller andre steder, hvor du kan få lyst til at nyde en forfriskende drik.

Tåler maskinopvask: Alle aftagelige dele på både juiceren og blenderen tåler maskinopvask.

 [Philips juicer/blender ] 
Læs el. skriv anmeldelser: 0
 Skriv anmeldelse
Udskriv produktark

Din indkøbskurv er tom!

Kundelogin
Opret konto
Parrot Disco FPV Drone

Parrot Disco FPV Drone

7.999,00
9.999,00