NutriBullet blender NBR0814

999,00
Få det meste ud af din mad og boost din sundhed. NutriBullet blenderen behandler alle ingredienser, mens den på samme tid bevarer alle næringsstofferne. Kraftfuld ekstraktion af næringsstoffer Arbejd med alle typer ingredienser Smart app til smartphone og tablet
Model/varenr.: NutriBullet blender NBR
Vægt: 2.000
Lager: På lager

NutriBullet er mere end blot en blender. Det er en kraftfuld ekstraktor af næringsstoffer, og den første af sin slags på markedet. NutriBullet lader dig leve en sundere levestil.

Ekstraktion af næringsstoffer: Få det meste ud af de værdifulde næringsstoffer i enhver frugt, grøntsag, frø eller nød. Ekstraktion af næringsstoffer er en teknologi, der nedbryder mad til en tilstand, hvor det bliver enklere for fordøjelsessystemet at optage næringsstoffer, som for eksempel vitaminer og mineraler. Dette er noget, man ikke kan opnå med en traditionel blender eller juicer.

Boost dit helbred: I en travl hverdag får man ikke altid sunde måltider eller tygget maden ordentligt. Dette svækker fordøjelsessystemet og gør kroppen mere modtagelig for sygdomme. Drik hver dag en lækker smoothie tilberedt af din Nutribullet blender, og få næringsstoffer til at styrke dit immunforsvar.

Behandl alle typer ingredienser: NutriBullet er ikke kun begrænset til behandling af frugt og grøntsager, men kan behandle stort set alt, heriblandt isterninger til en forfriskende drik.

Brugervenlig app: Til smartphone og tablet med opskrifter til ethvert formål, for eksempel vægttab.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: