Maverick ION RX 1:18 RTR Elektrisk Rally Car

1.499,00
Lager: På lager
Den 1 / 18th skala vifte af Ion biler fra Maverick er blevet udvidet med den nye iON RX rallycross bil.
 
Ion RX deler samme reservedele liste som de eksisterende modeller for let tilgængelighed af dele, plus Maverick iON sortiment er blevet opdateret med nye-spec elektronik! De Maverick Ion kits vise vejen med fantastisk helt nye top-spec funktioner: en Maverick Element 1200mAh Ni-MH batteri, MTX-248 2.GHz radio og en 2-i-1 vandtæt MSRS-248 receiver / hastighed controller.
 
Motoren er monteret i Maverick iON RX er den pålidelig MM-28 370-størrelse motor, boltet til en aluminium motor mount for ekstra gearsystem holdbarhed og forbedret varmeafledning, så chaufførerne kan holde sjov i timevis! 4WD drivetrain bruger kuglelejer hele til at give førere maksimal driftstid og effektivitet, og har en støbt gear dække for at holde skidt og snavs væk fra gearene. Forreste og bageste gear differentialer nemt overføre motorens kraft til holdbare drivaksler og endelig til de håndterlig gummihjul i alle fire hjørner.
 
Den Maverick iON RX har et komplet sæt af guld-farvet chok hætter for oliefyldte støddæmpere. Disse tilføje en ekstra smule farve og stil til chassiset, bare for at gøre det ser så meget køligere! Suspensionen er også udstyret med dual-wishbone uafhængig affjedring for og bag, med pålidelige C-hub stil foran hubs og ekstra-stærke single-stykke bag hubs. Den stærke MS-28 servo kontrollerer styring gennem en dual-point styresystem, der indeholder og integreret servo saver at beskytte servo mod nedbrud skader.
 
Efterbehandling fra hver Maverick iON RX er og fuldt detaljeret, helt malet og stickered krop med et design, der ikke kun ser fantastisk, det giver ekstra beskyttelse til chassis komponenter. Ion RX er udstyret med en awesome udseende hatchback stil rallycross bil komplet med en racing fløj!

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: