Jawbone BIG Jambox

 
Jawbone BIG Jambox
Klik for større billede

Jawbone BIG Jambox er som navnet antyder en STOR Jambox. Jawbone Jambox var oprindelig en yderst kompakt trådløs højtaler, som nemt kunne ligges i lommen og tages med til stranden. BIG Jambox tager de samme kvaliteter med sig, men denne gang med endnu mere lyd og endnu mere batteripower!
BIG Jambox er 2,5 gange større end forgængeren. Den er altså stadig nem at have med i en kuffert, cykelkurven eller rygsækken. Men hvorfor så ikke købe den lille Jambox? BIG Jambox er en ægte storebror. Den spiller i den grad med langt mere overskud i alle toner, og det indbyggede batteri holder op til 15 timer på en opladning, hvilket er nok til hele festen under åben himmel.
BIG Jambox er trådløs med Bluetooth. Du kan altså sende musik trådløst fra din telefon, computer eller en anden enhed med Bluetooth. Har du ikke en enhed med Bluetooth, så medfølger der også et minijack kabel, så du kan tilslutte højtalere direkte til f.eks. din computer.
Jawbone BIG Jambox kan vi kun elske. Lang levetid på batteriet, uovertruffen lyd, transportabel, trådløs og lækkert design! Perfekt til hotelværelset, poolen, haven, garagen, skoven, stranden eller parken.

 

Specifikationer · Trådløs Bluetooth stereohøjtaler · Indbygget mikrofon til telefonmøder · Indbygget Lithium-ion batteri · Spiller op til 15 timer! på en opladning · Indgange: 3,5mm minijack og MicroUSB · Vægt: 1,23kg · Dimensioner (BxHxD): 25,6 x 9,3 x 8 cm
In the box · BIG JAMBOX trådløs højtaler · 1,5m Micro USB kabel · 0,9m 3,5mm minijack kabel · Oplader · Quick Start Guide

Rød
 
999,00
2.199,00
Sort
 
999,00
2.199,00
Grå
 
999,00
2.199,00
 [Jawbone BIG Jambox] 
Læs el. skriv anmeldelser: 0
 Skriv anmeldelse
Udskriv produktark

Din indkøbskurv er tom!

Kundelogin
Opret konto