Samsung Galaxy Xcover 3

Produkt 1/2
 
Samsung Galaxy Xcover 3
Klik for større billede
1.799,00
Lager
Antal

Samsung Galaxy Xcover 3 har et robust design med Quad Core-processor, som garanterer dig høj ydelse. Det vand- og støjafvisende design gør, at telefonen kan bruges i al slags vejr.

Kraftfuld 1.2 GHz Quad Core processor: Den kraftfulde processor på Samsung Galaxy Xcover 3 lader dig multitaske uden problemer. Du kan endda afspille en video i én del af skærmen og bruge en funktion i den anden del.

Vand- og støvafvisende: Denne Samsung-mobil er den ideele ledsager til udendørs aktiviteter. Den er beskyttet mod vand og støv. Derfor kan du bruge den i alle slags miljøer.

5 megapixel kamera: Undgå at gå glip af værdifulde øjeblikke og tag gode billeder med bagkameraet på 5 megapixel og optag videoer i HD-kvalitet.

BEMÆRK- støv og vandafvisende:
Det er dog vigtigt, at dæksel til Mirco USB-port, simkort eller hukommelseskort samt stik til headset skal være helt lukket. Bagdæksel skal desuden være sat korrekt på
Anvend ikke telefonen i saltvand , klorvand, til dykning, varmt vand, sand/mudder , andre væsker som kemikalier.
Alt kompatibelt tilbehør, herunder batteri, oplader, hårdtfrit udstyr, micro USB- kabel, Micro SD-kort og stropper er hver især ikke støv eller vand bestandigt.

Andre features:
- Sekundært 2 megapixel kamera
- Android 4.4 KitKat
- Wi-Fi og NFC

Inkluderet:
- Oplader
- Datakabel
- Brugermanuel


 [Samsung Galaxy Xcover 3] 
Læs el. skriv anmeldelser: 0
 Skriv anmeldelse
Udskriv produktark

Din indkøbskurv er tom!

Kundelogin
Opret konto