Samsung Galaxy S6 32GB Sort

 
Samsung Galaxy S6 32GB Sort
Klik for større billede

Samsung Galaxy S6 med slank, holdbar og solid krop har mange egenskaber, som åbner en helt ny verden af førsteklasses brugeroplevelser og flot ydelse. Galaxy S6 har diverse egenskaber så som optisk billedstabilisering og F1,9 blænde, som giver skarpere billeder i god kvalitet, selv under dårlige lysforhold. En 5,1" Quad touchskærm med en opløsning på 1440 x 2550 pixels vil gøre det til en fornøjelse at se videoer.

Design: Samsung Galaxy S6's look er defineret af en høj grad af elegance og glathed. Stærkt metal og glas i høj kvalitet giver det nyskabende design en særlig karakter.

Brugeroplevelse: En logisk struktur, smart farveanvendelse, omdefinerede ikoner og logiske rækkefølger. For eksempel vil opkaldsinfo fremstå grønt, kontakter er orange og videoer lilla. Du kan enkelt kontrollere den med små bevægelser og berøringer.

Lang batteritid og hurtig opladning: Indbygget batteri med 2550 mAh giver masser af tid til anvendelse og efter kun 10 minutters opladning får du 4 timers almindelig brug af din Galaxy S6 smartphone. Den indbyggede trådløse opladningsteknologi kan nemt genoplade din smartphone.

Fingeraftrykssensor: Du kan nemt og hurtigt betale med en Samsung Galaxy S6. Denne særlige egenskab giver stor fleksibilitet og tilgængelighed til brugeren. Du skal placere telefonen ved betalingskortterminalen og på få sekunder betale for det, du har købt.

16 MPx bagkamera: Indfang hvert øjeblik endnu hurtigere og i bedre kvalitet end før. Kameraet tager billedet øjeblikkeligt, når du trykker på knappen. Gå ikke glip af nogen morsomme ferieøjeblikke. Samsung Galaxy S6 har en F1,9 blænde, så du får billeder i glimrende kvalitet selv i mørke eller tusmørke. Et 5 MPx forkamera gør, at du kan tage fremragende billeder under alle forhold. Samsung Galaxy S6 har også en optisk billedstabilisator, som reducerer rystelser og vibrationer, når du optager. Det er slut med uskarpe billeder af dine venner.

5,1" Quad HD touchskærm: Denne smartphone fra Samsung har et strålende 5,1 Quad HD Super AMOLED display, som er beskyttet med Gorilla Glass 4 og har en opløsning på 1440 x 2560 pixels. Aldrig før har det været så opslugende at se film på din smartphone.

Ydelse: Samsung Galaxy S6 smartphone har en 14nm mobilprocessor med 64-bit arkitektur, hvilket sikrer hurtig operation af apps, hurtig kontrol og hurtig netbrowsing.

Inkluderet:
Headset
Rejseadapter
Data kabel
Stift til SIM-kort holder


Størrelse
Farve
Pris fra
3.999,00
 [Samsung Galaxy S6 32GB ] 
Læs el. skriv anmeldelser: 0
 Skriv anmeldelse
Udskriv produktark

Din indkøbskurv er tom!

Kundelogin
Opret konto