HTC One M8

 
HTC One M8
Klik for større billede
2.999,00
3.499,00
Lager
Antal


Det første du lægger mærke til, når du skal vælge ny mobil, er udseendet: Mobilen skal være flot og helst føles solid. HTC One M8 er holdt i et stilrent og klassisk design, og rammen om mobilen er lavet i det solide materiale stål, som er børstet. Tykkelsen på mobilen er 9,35 mm, og bagsiden er rundet, så HTC One M8 ligger godt i hånden. 

Tag professionelle billeder, og se din video i slowmotion   
På kamerasiden lever HTC One M8 fuldt ud op til de forventninger, vi har til et mobilkamera. Det kan tage gode billeder under dårlige lysforhold, og HTC har også sørget for, at en ny populær funktion er kommet med: Du kan optage videoer i slowmotion, og dine almindelige optagelser kan du også få vist i langsom gengivelse. Dét forstærker oplevelsen af drama og intensitet. 
Ved hjælp af teknologien UFocus™ får du mulighed for at tage billeder med et professionelt udseende. Du kan nemlig ændre fokus i dit foto, så forgrunden eller baggrunden bliver uskarp. Det gør, at du får friheden til at komponere dine billeder, så de bliver ekstra flotte.

Derudover har HTC givet kameraet en masse sjove og praktiske funktioner: 
•    Du kan bl.a. ”klippe” personer ud af ét billede og sætte dem ind i et andet
•    Du kan udsmykke dine minder med årstidsbestemte præg som f.eks. efterårsblade
•    Du får automatisk ryddet op i dine billeder med funktionen Image Match, som selv opretter albummer og lægger fotos fra den samme billedserie i dem

40 % længere batteritid og 2 fronthøjttalere med stereolyd
Der er ikke noget værre end at løbe tør for strøm på mobilen, når du er på farten, og det ved HTC. Derfor har de også udstyret M8 med et batteri, der giver dig 40 % mere batteritid.
På lydsiden kan du glæde dig til 2 fronthøjttalere, der gengiver lyd i stereo og i en kvalitet, der svarer til en ægte high definition-oplevelse. Teknikken hedder BoomSound, og en rigtig fin detalje ved højttalerne er deres placering: De er placeret i toppen og i bunden af mobilen, og det gør, at du får den gode stereolyd, når du lægger mobilen på langs for f.eks. at se videoer på YouTube. 

Masser af praktiske genvejsfunktioner, der gør mobiloplevelsen mere fleksibel
HTC har med M8 gjort det endnu nemmere at tilgå mobilen fra den slukkede tilstand. F.eks. kan du få vist startskærmen ved at dobbeltklikke på skærmen eller stryge fingeren fra højre mod venstre. Stryger du fingeren nedefra og op, åbner mobilen automatisk dér, hvor du slukkede den. Så var du f.eks. ved at se nogle billeder igennem og blev forstyrret, kan du hurtigt kigge videre i dem med swipefunktionen, som HTC har døbt Motion Launch. Denne video viser dig alle de smarte genvejsfunktioner.

Til slut er det bestemt også værd at nævne, at mobilen har den nyeste version af styresystemet Android, som hedder 4.4 KitKat. Derudover er den udstyret med en flot brugerflade med navnet Sense 6, der er udviklet specielt til telefonen

 [HTC One M8] 
Læs el. skriv anmeldelser: 0
 Skriv anmeldelse
Udskriv produktark

Din indkøbskurv er tom!

Kundelogin
Opret konto