Samsung Galaxy J3

1.799,00

Udover et slankt design med godt greb har Samsung Galaxy J3 en 5” Super AMOLED-touch-skærm, der leverer levende farver.

Model/varenr.: SAMJ320
Vægt: 0.238
Samsung Galaxy J3
Sort
Samsung Galaxy J3
Guld
Samsung Galaxy J3
Hvid
Lager: På lager

Samsung Galaxy J3 har et stilrent design med aftagelig bagside i læder-finish og sider i metal. Kameraet er nemt at bruge – tap to gange for at åbne, og du er klar til at tage billeder. Easy Mode lader dig bruge din smartphone på en mere enkel måde med et mere simpelt skærmdesign og ukompliceret brug af apps. Galaxy J3 er kompakt nok til at blive betjent med én hånd.

Skærm: Galaxy J3 har en sprød 5” super AMOLED-touch-skærm, der leverer billeder med en tæthed på 294 ppi. Skærmen har en størrelse, som giver en god oplevelse, når du ser film eller spiller spil.

Android 5.1 Lollipop: Tilpas startskærmen, så den passer til dine behov. Tilføj genveje, skift layout og navigér på en enkel måde. Tusindvis af både gratis og betalte apps er tilgængelige online, så du kan udnytte telefonens muligheder til det optimale.

Ydelse: Samsung Galaxy J3 har en 1,2 GHz Quad Core Qualcomm Snapdragon 410 processor med 1,5 GB RAM og 8 GB intern hukommelse, der kan udvides op til 128 GB via Mikro SD-kort.

Kamera på bagsiden: Kameraet på bagsiden har 8 megapixel og autofokus, så du kan tage billeder af mindeværdige øjeblikke nemt og hurtigt. Kameraet kan startes med ved at tappe to gange. Desuden kan du optage videoer i HD-kvalitet.

Frontkamera: Med frontkameraet på 5 megapixel kan du tage selfies med god kvalitet.

Batteri: Det aftagelige 2600 mAh-batteri kan vare i op til 349 timer på standby og give op til 22 timers taletid.

Forbindelse:
- 4G LTE-forbindelsen sikrer lynhurtig surfing online (kræver kompatibelt abonnement fra tjenesteudbyder)
- Wi-Fi 802.11b b/g/n-modulet lader dig gå online med det hurtigste og bedst tilgængelige Wi-Fi hotspot takket være det automatiske QoE (quality of experience)
- Wi-Fi Direct, NFC
- Bluetooth 4.1 protokol som sikrer hurtig overførsel af filer og forbindelse til kompatible Bluetooth-enheder
- Port til Mikro SD-hukommelseskort, der lader dig udvide den interne lagring ved lav omkostning. Op til 128 GB Mikro SD-kort undersøttes
- Indbygget GPS-modul, GLONASS

Inkluderet:
- Oplader
- Datakabel
- Quick Start Guide

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: