Caterpillar B30 mobiltelefon

999,00

Denne Caterpillar B30 mobiltelefon har et robust design, som gør, at den kan anvendes i alle typer miljøer. Slip for bekymringer om ridser og skader. Den perfekte løsning til dig, som gerne befinder dig udendørs eller elsker udendørsaktiviteter.

Model/varenr.: Caterpillar B30
Vægt: 0.210
Lager: På lager

Caterpillar B30 mobiltelefonen kan anvendes i alle typer miljøer takket være sit robuste design, som afviser stød, vand og støv. Ideelt til alle slags udendørsaktiviteter samt udendørsarbejde.

Robust: Mobiltelefonen har IP67-certificering, hvilket garanterer, at den er resistent mod både støv og vand. Derfor kan den for eksempel trygt medbringes i en båd eller byggegrund. Desuden tåler den fald fra op til 1,8 meter.

Den perfekte partner til udendørsaktiviteter: Den støjafvisende mikrofon og den gode lyd sikrer, at dine samtaler foretages med høj kvalitet. Batteritiden giver mulighed for at foretage opkald i op til 9,5 timer. Den lette vægt på blot 101 gram sikrer, at den nemt kan medbringes overalt. Herudover tåler mobiltelefonen temperaturer mellem -25°C og 55°C.

2 megapixel hovedkamera: Tag billeder uanset hvor du er med hovedkameraet, som har en opløsning på 2 megapixel. Telefonen har desuden afspilning af MP3/MP4-filer samt indbygget lommelygte.

Dual SIM: Dual SIM-funktionen gør det muligt at anvende to forskellige SIM-kort i telefonen på samme tid. En praktisk løsning, hvis du har du brug for at have to numre på samme telefon.

Andre features:
- Bluetooth 2.1
- FM radio

Inkluderet:
- Batteri
- Quick start guide
- Oplader
- USB-kabel

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: