GoPro HERO5 Black action-kamera

3.499,00
Optag dine eventyr, ture og mindeværdige øjeblikke med dette robuste GoPro HERO5 Black action-kamera. Optag stabiliseret video i fantastisk 4K UHD-opløsning, tag time-lapse videoer eller optag slow-motion videoer.
Model/varenr.: GoPro HERO5 Black actio
Lager: På lager

Med GoPro HERO5 Black action-kameraet vil dine vildeste eventyr, mindeværdige øjeblikke og specielle begivenheder i dit liv blive fanget med spektakulær kvalitet. Kameraet har et robust design, der er vandtæt ned til 10 meter uden behov for et dedikeret hus. Den enkle styring med én knap og 2” touchskærmen med farve giver komfortabel betjening af kameraet og styring af optagelserne, selv når du har handsker på. Med stemmestyring behøver du ikke engang at røre ved kameraet – sig blot ordene og action-kameraet vil begynde at optage eller tage billeder.

4K UHD video: GoPro HERO5 Black action-kameraet kan optage i fantastisk 4K UHD-opløsning ved 30 fps (frames per second), hvilket er fire gange højere detaljeniveau end ved Full HD 1080p-opløsning. Derfor kan du bevare dine minder og oplevelser på bedste vis – og få selv det fineste sandkorn med.

Billedstabilisering: Med digital billedstabilisering holdes dine optagelser rolige og frie for slør samt rystelser, der kan forekomme, når du filmer håndholdt eller på en ujævn cykelsti.

Robust design: Action-kameraet har et robust kabinet, der er designet til en kunne modstå barsk behandling. Desuden er det også vandtæt ned til 10 meter uden behov for eksternt hus. Derfor kan du tage det med på en svømmetur i en sø, kajaktur, windsurfing og meget mere.

Automatisk backup: Action-kameraet kan tage backup af dine videoer automatisk over Wi-Fi og uploade dem til GoPro Plus cloud-tjenesten, mens det er tilsluttet til en oplader. Herefter kan du bruge GoPro Quik app’en og foretage brugervenlig redigering af dine klip, tilføje soundtrack eller dele dem med venner og familie. NB! Tilgængeligheden af GoPro Plus-tjenesten kan variere i forskellige lande. Tjenesten kræver månedlig betaling for cloud-lagring.

Batteritid: Action-kameraet har Lithium-Ion-batteri, der lader dig filme i op til 2 timer. Det genoplades via USB type-C port på cirka 45 minutter.

Tilgængeligt tilbehør: GoPro HERO5 Black er kompatibelt med eksisterende beslag og tilbehør til Hero-rangen. Vælg melem dusinvis af forskellige beslag og clips til at fæste kameraet eller bære det på kroppen, hvor du ønsker det.

Andre egenskaber:
- 12 megapixel sensor
- Single-shot, burst shot og time-lapse billedmodusser
- JPEG og RAW billedformater
- WDR (Wide Dynamic Range) fanger et bredere spektrum af kontraster og highlights
- 2160p 4K UHD/30 fps, 1440p 2,7K/60 fps, 1080p Full HD/120 fps og 720p HD/240 fps videomodusser
- Stereolydoptagelse med reduktion af lyd fra vind
- Indbygget Wi-Fi og Bluetooth
- Indbygget GPS der sporer lokationer af dine videoer og billeder
- Mikro SD-kortport til lagring
- USB type-C port til synkronisering og opladning
- Mikro HDMI-videoudgang

Æskens indhold:
- GoPro HERO5 Black action-kamera
- The Frame kamerabeslag
- Genopladeligt batteri
- Buet klæbende fæste
- Fladt klæbende fæste
- Fæstespænde
- USB type-C-kabel

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: