GoPro HERO4 Silver Edition actionkamera

3.299,00
HERO4 er det nyeste actionkamera i GoPro-serien. Du får et yderst holdbart kamera med smarte features, professionel billedkvalitet og trådløse tilslutninger.
Model/varenr.: GoPro HERO4 Silver Edit
Vægt: 0.500
Lager: På lager

GoPro HERO4 Silver er et kompakt og let actionkamera med masser af smarte funktioner og fremragende billedkvalitet, der vil løfte dine eventyr og optagelser til et nyt niveau. Det brugervenlige touchdisplay giver nem betjening af kameraet og afspilning af videoer.

Fremragende billedkvalitet: GoPro HERO4 Silver kan optage video i 1080p-opløsning ved 60 fps (billeder per sekund) eller 720p-opløsning ved 120 fps. Du kan tage yderst skarpe 12 megapixels billeder.

Indbygget touchdisplay: HERO4 Silver er det første GoPro actionkamera med touchdisplay, hvilket gør det nemt og intuitivt at afspille dine optagelser og navigere i menuer.

HiLight: Med denne nye funktion i GoPro actionkameraet kan du markere centrale øjeblikke i dine videoer, så du på et senere tidspunkt nemt kan finde og redigere dine bedste optagelser.

QuikCapture
: Takket være den unikke QuikCapture-tilstand kan du med et enkelt knaptryk tænde kameraet og starte med at optage din video. Denne smarte funktion sørger for, at du ikke går glip af unikke minder.

Bygget til outdoor-brug
: GoPro HERO4 Silver Edition actionkameraet har et holdbart kamerahus, der er vandtæt ned til 40 meter. Kameraet er desuden modstandsdygtigt over for snavs, sand og rystelser/ stød. Hvad enten du er på oplevelse i Sahara eller svømmer rundt i en swimmingpool, så kan du forevige det på video med dit GoPro HERO4 actionkamera.

Ny tilstande til optagelser om natten: I optagetilstandende Night Photo og Night Lapse kan du tilpasse indstillingerne for eksponering og få imponerende natoptagelser.

SuperView: GoPros eksklusive optagetilstand sørger for, at du får mere levende og omsluttende optagelser og billeder.

Indbygget Wi-Fi og Bluetooth
: Tilslut kameraet til din GoPro App eller Smart Remote for at få tilgang til en række smarte funktioner. Du kan bl.a. dele dine optagelser på sociale netværk og betjene dit actionkamera fra en mobil eller tablet.

Alsidig brug
: Du kan nemt fastgøre dit GoPro HERO4 actionkamera på for eksempel en cykel eller en hjelm, så du kan optage dine actionmættede outdoor-aktiviteter fra spændende vinkler.

Andre nøglepunkter:
- Indbygget mikrofon
- Auto Low Light-funktion
- Understøtter microSD-kort

Dette får du:
- HERO4 Silver actionkamera
- Standard kamerahus
- Genopladeligt batteri
- Skeleton + touch backdoor
- Kurvet klæbepude
- Flad klæbepude
- Quick Release beslag
- 3-vejs Pivot Arm
- USB-kabelDer er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: