DJI Osmo

4.999,00

4K optagelser uden rystelser

DJI Osmo er en håndholdt gimbal-baseret kamerastabilisator, der producerer perfekt stabiliserede optagelser i 4K. DJI Osmo sørger for, at dine bevægelser ikke kommer med i produktionsmaterialet på en effektiv og omkostningsefficient måde. DJI Osmo vejer som udgangspunkt 422 gram med det tilhørende X3-kamera og kan derfor holdes i én hånd. Dette gør den til et lettere og mere tilgængeligt alternativ til konventionelle stabiliseringssystemer.

Når du bevæger dig med DJI Osmo, vil dine rystelser fra hånden blive stabiliseret via de tre motorer, der stabiliserer kameraet. DJI Osmo sørger for at holde kameraet helt lige og stabilt lige meget, hvordan du bevæger dig.

 

DJI Osmo er kompatibel med kameraserien X3 og X5 fra DJI. Kameraet X3 medfølger i denne udgave af DJI Osmo.

Lager: Ikke på lager

4K optagelser uden rystelser

DJI Osmo er en håndholdt gimbal-baseret kamerastabilisator, der producerer perfekt stabiliserede optagelser i 4K. DJI Osmo sørger for, at dine bevægelser ikke kommer med i produktionsmaterialet på en effektiv og omkostningsefficient måde. DJI Osmo vejer som udgangspunkt 422 gram med det tilhørende X3-kamera og kan derfor holdes i én hånd. Dette gør den til et lettere og mere tilgængeligt alternativ til konventionelle stabiliseringssystemer.

Når du bevæger dig med DJI Osmo, vil dine rystelser fra hånden blive stabiliseret via de tre motorer, der stabiliserer kameraet. DJI Osmo sørger for at holde kameraet helt lige og stabilt lige meget, hvordan du bevæger dig.

 

DJI Osmo er kompatibel med kameraserien X3 og X5 fra DJI. Kameraet X3 medfølger i denne udgave af DJI Osmo.

4K kamera i høj kvalitet

Det runde 4K-kamera er en modificeret udgave af det kamera, der er udviklet til high-end dronen DJI Inspire 1, hvor fokuspunktet er sat til optagelser fra jorden. Kameraet er udstyret med en optik, der svarer til en 20 mm vidvinkel omregnet til 35 mm på kameraet, der har en 12,4 MP Sony Exmor CMOS sensor på 1/2,3 tomme sensor. Kameraet har en fast blænde på 2,8 i kameraet, der justerer eksponeringen ved at ændre lukketiden og følsomheden. Følsomheden kan variere mellem 100 og 3200 ISO for video. Lukketiderne kan variere mellem 8S og 1/8000 S. Hvis kameraet sættes til manuel kan lukketiden være op til 30S.

Optikken har et filtergevind, der muliggør, at man kan montere filtre - eksempelvis ND-filtre. Med et ND-filter kan man holde kameraets lukketid på 1/50S - selv i direkte sollys.

DJI Osmo kamera

Kameraet kan både optage video og tage still-billeder

Ved video kan det optage i HD eller 4K. Hvis man optager i HD, kan det optage med 100 billeder i sekundet, hvor man med 4K, kan optage med 25 billeder i sekundet. 100 billeder i sekundet svarer til 4 gange slowmotion.

Kameraet optager i 4K ned 60 megabit/S. Kameraet gemmer H.264-video på det medfølgende 16 GB MicroSD-kort, der sidder i kameraet. Ønsker man et større MicroSD-kort på eksempelvis 64 GB, så skal man være opmærksom på, at kortet minimum skal være UHS-1 for at kunne optage i 4K.

Kameraet kan også bruges som almindeligt kamera og kan tage almindelige stillbilleder, panoramabilleder og hyperlapse. Billedkvaliteten ved almindelige stills er 12 MP.

DJI Osmo fra siden

Modulbaseret løsning

Kameraet og stabilisator er en integreret enhed, der monteres på selve holderen. Hele kamera-enheden udgør en udskiftelig enhed, således at man senere kan opgradere og/eller udskifte kameraet.

Kameratyper

Dette betyder at enheden er kompatibel med følgende DJI-moduler:

DJI Osmo uden kamera

WiFi-streaming til smartphone i HD

Selve kameramountet indeholder et WiFi-modul, lydenhed og kontrolknapper. Når man tænder DJI Osmo, så aktiveres et WiFi hotspot i kameraet. Kameraet forbindes til den smarthpone, der monteres på Osmo-grebet i den medfølgende smartphone-holder. Dette tillader, at kameraet streamer til smartphone i 720P gennem DJI GO-appen.

Du kan bevæge din smartphone 25 meter væk før signalet brister.

Osmo streaming

Brug DJI-appen til at indstille kameraet

DJI GO-appen giver bruger en masse muligheder for indstillinger af kameraet. Her kan man styre udløseren, ISO-værdier, eksponering, samt andre kameraværdier. Disse kan også justeres manuelt via håndgrebet. Du kan tilslutte din smartphone med Android eller iOS til DJI Osmo.

Det medfølgende X3-kamera indeholder fixfokus. Det betyder, at det ikke er muligt at indstille fokus i applikationen. Det er dog muligt med X5-kameraet.

DJI Osmo kamera

Mulighed for manuelle indstillinger i grebet

På selve håndtaget er der en tænd-sluk knap, samt to knapper, der bruges som udløser til henholdsvis billeder og video. Derudover er der en joypad, der kan styre kameraets retning. Foran på grebet er der en knap, der aktiverer en 180 graders vending til en selfie.

DJI Osmo grebet

Medfølgende genopladeligt batteri

DJI Osmo kommer med et opladeligt LiPo batteri på 980 mAh. Et batteri giver omkring seks timers drift. Batteriet tager ca. én time at lade fuldt op igen. Husk at læse op på, hvordan du behandler et LiPo batteri for optimal levetid

Det kan anbefales at arbejde med to batterier samlet og derved altid have et batteri i gang mens et andet oplades.

DJI Osmo batteri

Indbygget fjernkontrol og skærmholder

Der medfølger en justérbar skærmholdere i pakken, der er kompatibel alle de populære smartphones på markedet. Endda også de helt store modeller såsom iPhone 6S. Dog kan den ikke rumme diverse tablets eller eksempelvis en iPad Mini.

DJI Osmo med smartphone

Indbygget mikrofon

Du kan få lydoptagelser med på optagelserne via den integrerede mikrofon, der sidder i DJI Osmo. Du kan via DJI GO-applikationen styre gains for lyden. Der er ligeledes et standard 3.5mm mini-jack-stik til ekstern mikrofon.

I professionalle produktioner kan det være nødvendigt at montere eksterne mikrofoner, således at mikrofonen befinder sig i en position længere fra gimbalmotoren for derved at opnå en renere lyd. DJI anbefaler officielt disse mikrofoner:

 1. Røde VideoMicro
 2. Røde VideoMicro Pro
 3. Sony ECM DS70P
 4. Sennheiser MKE400
 5. Mymyk Smartmyk
 6. DED DV-889
DJI Fleximic

Lav vægt

DJI Osmo vejer blot 201 gram (uden kamera), hvilket gør, at den let kan holdes i hånden. Håndtaget er desuden formskåret til at passe godt i hånden i længere tid.

I denne fulde pakke er kameraet ligeledes inkluderet med en vægt på 221 gram således, at vægten samlet bliver 422 gram. Denne lave vægt har den positive indflydelse, at fotografen kan anvende Osmo'en i længere tidsintervaller uden at blive træt.

Vælger man at anvende X5-kameraet til DJI Osmo skal man være opmærksom på, at dette vejer 526 gram og derfor forvente en samlet vægt på 727 gram.

DJI Osmo let vægt

Pakken indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme i gang

Denne pakke indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med at producere professionelle, stabiliserede 4K-optagelser.

Pakken indeholder

 • DJI Osmo med X3
 • Smartphone-holder
 • Batteri
 • Oplader og kabler
 • Taske til DJI Osmo
 • Seler til håndled og skulder
 • MicroSD kort
 • UV filter
 • Linseskjold
 • Rosette-mount
DJI Osmo - hele pakken

Se stabiliseringen

Der er stor forskel på kvaliteten og oplevelsen af en ikke-stabiliseret video og en stabiliseret med DJI Osmo. I denne video kan du få et indtryk af forskellen, hvor DJI Osmo med er X3-kamera bliver sammenlignet med et GoPro HERO 4 kamera.

Forskellen er til at føle på og det ses tydeligt, hvordan Osmo'en giver optagelserne en stabilitet, der er mere behageligt at se og giver en mere professionel fremtoning.

Sådan kan den bruges

En DJI Osmo giver dig muligheden for at lave nogle komplicerede og dynamiske skud på en let og effektiv måde. Her ser du, hvordan den kan bruges i praksis samt nogle tips til dine første optagelser.

Det er vigtigt, at fotografen går lidt ned i knæ med vedkommende går, således at Osmo'en ikke hopper for meget op og ned, når fotografen tager et skridt. Selvom DJI Osmo og DJI Osmo bliver stabiliseret i 3 akser, så kan den stadig ikke kompensere for, at den bevæges for meget op og ned.

Vi anbefaler følgende ekstraudstyr

Selve pakken indeholder alt nødvendigt for at kunne udføre professionelle optagelser med DJI Osmo. Dog er der en række ekstra reservedele, som vi kan anbefale, der enten forbedrer dine produktioner eller gør dit arbejde lettere.

Ekstra batteri til DJI Osmo

Der medfølger et batteri i pakken, men det kan ofte være en fordel med et ekstra-batteri, der kan supplere, hvis man ikke nåede at få det hele med.

Base til Osmo

Når man er ude på en produktion, så kan det være besværligt at stille Osmo'en fra sig. Det kan derfor være en fordel til tilkøbe en base, som man kan stille sin DJI Osmo på. Det kan også være en fordel, hvis man gerne vil have den stående fremme og ikke ønsker at pakken den sammen efter hver gang, at den tages i brug.

RØDE mikrofon til DJI Osmo

Den medfølgende mikrofon fra DJI er ikke ideel, hvis du også skal bruge lyd sammen med optagelserne. Hvis det er vigtigt at få lyden med, så kan det varmt anbefales at investere i en RØDE mikrofon til DJI Osmo, der også giver perfekte lydoptagelser. Bemærk, at der skal investere i en række ekstra dele for at kunne montere denne mikrofon.

Kom hurtigt i gang med DJI Osmo

Den største fordel ved DJI Osmo er, at den er let tilgængeligt og hurtig at komme i gang med.

Først åbnes Osmo-kameraet fra de tre lånemekanismer, der fastholder og beskytter kameramodulet under transport i tasken. Dernæst monteres smartphone i holderen på siden af Osmo-grebet. Smartphone tændes og forbindes til kameraets WiFi-hotspot. DJI GO-appen startes og kameraet vil streame billedet gennem DJI GO-applikationen. Din DJI Osmo er nu klargjort og kan anvendes til produktioner.

Som udgangspunkt er kameraet indstillet automatisk, men kan finjusteres via applikationen. Ellers er der ingen balanceringer eller indstillinger, der skal laves før, DJI Osmo kan benyttes.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: