Tamron AF Di II SP 17-50 2,8 XR

3.499,00
17-50mm objektiver er en standardzoom af højeste kvalitet og med en lysstyrke på 2,8 i hele zoomområdet. Det tilhører klassen af Super Performance (SP) Tamron-objektiver, som er kendetegnet ved høj kvalitet i optik og mekanik.
Model/varenr.: Tamron AF Di II SP 17-5
Vægt: 1.000
Lager: På lager

17-50mm objektiver er en standardzoom af højeste kvalitet og med en lysstyrke på 2,8 i hele zoomområdet. Det tilhører klassen af Super Performance (SP) Tamron-objektiver, som er kendetegnet ved høj kvalitet i optik og mekanik. Den høje lysstyrke er perfekt til fotografering i dårligt lys og til professionelle billedkompositioner. Det giver billeder med jævn baggrundssløring, idet motivet er frigjort fra baggrunden. Bortset fra de ubegrænsede muligheder dette objektiv giver, er det kvaliteten af dine billeder der er i fokus.

Verdens korteste nærgrænse på 27 cm nås ved at anvende 3 XR glas (ekstra refraktivt) i den forreste gruppe i kombination med en ny mekanisk konstruktion, samtidig med at konstruktionen holdes kompakt. Det maksimale forstørrelseforhold 1:4,5 og vægten på kun 430 gram er også verdensklasse*. Optiske fejl i billederne holdes på et minimum ved at bruge asfæriske elementer og LD-glas (lav spredning) samt en speciel coating af de indre glasoverflader (intern overfladecoating). Resultatet bliver skarpe billeder af meget høj kvalitet.

*baseret på objektiver i samme klasse med F/2,8

Di II objektiv er fremstillet til digtale SLR-kameraer med billedsensorer mindre end 24mm x 16 mm. Di II objektiv kan ikke bruges sammen med fuldformat (24x36mm) eller analoge SLR-kameraer, da objektivet ikke dækker hele billedområdet, hvilket resulterer i mørke kanter (vignettering). 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: