Nikon D610 m/AF-S NIKKOR 24-85mm f/3.5-4.5G ED VR

17.999,00
Med D610 vil du opleve den fulde styrke i fotografering med et fuldt sensorformat. Dette kraftige spejlrefleksdigitalkamera, som er udstyret med professionel teknologi fra Nikon, sikrer dig den form for billedkvalitet, som kun FX-formatet kan tilbyde dig.
Model/varenr.: Nikon D610 m/AF-S NIKKO
Vægt: 1.000
Lager: På lager

Med D610 vil du opleve den fulde styrke i fotografering med et fuldt sensorformat.

Dette kraftige spejlrefleksdigitalkamera, som er udstyret med professionel teknologi fra Nikon, sikrer dig den form for billedkvalitet, som kun FX-formatet kan tilbyde dig.

Sensoren med 24,3 megapixel i FX-format fanger alle detaljer med naturtro skarphed og sikrer knivskarpe billeder med klare farver og lækre videoer i fuld HD. Optag skarpe billeder af begivenhederne med helt op til seks billeder pr. sekund, og Nikons nye Dæmpet udløserindstilling gør det muligt at tage billeder næsten lydløst: Perfekt til at fotografere dyreliv.

Det vejrbestandige D610 er så robust, at du kan tage det med dig overalt, og du kan dele alle dine fascinerende billeder og oplevelser via en smartenhed ved hjælp af Nikons trådløse mobiladapter.


Trådløs overførsel: Del billeder med det samme, eller fjernbetjen kameraet via en smartphone eller tablet og Nikons WU-1b mobiladapter (ekstraudstyr).*

Yderst følsomt autofokussystem: Udnyt alle fordelene ved den fremragende motivindfangning takket være autofokus med 39 punkters Multi-CAM4800 AF-system. Takket være kompatibiliteten med objektiver med kombineret blændeåbning op til f/8 og følsomhed ned til -1 EV sikrer D610 skarpe billeder selv i fuldmånens skær.

EXPEED 3-billedbehandlingsenhed med 14-bit A/D-konvertering og 16 bit-billedbehandling, der giver fremragende toneovergange.

System til motivgenkendelse: Kameraets billedsensor og dets RGB-sensor på 2016 pixels leverer præcise data til systemet til motivgenkendelse. Derved optimeres eksponering, autofokus og hvidbalance, lige inden lukkeren udløses, og resultatet er knivskarpe billeder.

Integreret time-lapse-funktion: Opret Time-lapse fotografering ved hjælp af enkle menuindstillinger uden omfattende beregninger og redigering. Der kan desuden bruges intervaloptagelse til at aktivere lukkeren i forudindstillede intervaller. Brug Time-lapse fotografering til at gemme billeder som video, og få langsom bevægelse vist i hurtig gengivelse med visningshastigheder fra 24 til 36000 gange hurtigere end normalt.

Picture Control Tilpas dine stillbilleders og videoers udseende ved at finindstille parametre, f.eks. skarphed, farvemætning og farveglød, inden optagelse.

8 cm (3,2") VGA LCD-præcisionsskærm med 921000 punkter og automatisk styring af skærmens lysstyrke. Giver klar og knivskarp visning af billeder og har stor kapacitet, når det gælder farvegengivelse.

Højtydende søger med ca. 100 % søgerdækning og en forstørrelse på ca. 0,7x. Mulighed for DX-beskæringsindstilling med søgermarkering.

 

Robust og let: Kameraet, der er bygget til at modstå krævende vejrforhold, har magnesiumlegering på top og bagside, og det vejer kun 760 g (uden batteri). Vejrbestandigt i samme grad som Nikons professionelle D800 DSLR, hvilket forbedrer modstandsdygtigheden mod fugt og støv.

Virtuel elektronisk horisont med dobbeltakse: Med LCD-skærmen eller søgeren kan du kontrollere kameraets position i forhold til det vandrette plan og dets hældning (fremad eller tilbage).

Dobbelt SD-kortplads: To SD-hukommelseskortpladser forbedrer fleksibiliteten under optagelsen. Brug kortet på plads 2, når det første kort er fyldt, eller optag stillbilleder på ét kort og videoer på ét andet. SDXC- og UHS-I-kompatibelt.

 

 


Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: