Bose SIE2i

1.199,00
Bose SIE2i sport hovedtelefoner er kompatible med din iPod / iPhone, så kan du besvare dine opkald selv mens du træner.
Model/varenr.: Bose SIE2i
Orange Lilla Blå Grøn
Lager: På lager

Bose SIE2i tilbyde den samme roste lydkvalitet, komfort og stabilitet som andre Bose in-ear hovedtelefoner, men disse er optimeret med sved-og vejrbestandighed, større holdbarhed og et farverigt udseende.

In-line mikrofon og fjernbetjening er kompatibel med iPod og iPhone, hvilket giver nem adgang til dine telefonopkald og musik kontrol. Det eksklusive Reebok fitness armbind holder din enhed sikkert og komfortabelt på plads under træning - plus den kan opbevere dine hovedtelefoner når din træning er overstået.

Bose in-ear hovedtelefoner har sat så høj en høj standard for lydgengivelse, at konventionelle øretelefoner ikke kan matche den. De har et forbedret akustisk design som hjælper musikken til at lyde blødere og mere naturlig.

TriPort akustisk hovedtelefon struktur, der kun fås fra Bose, producerer tonalt afbalanceret lyd med dybe lave toner fra små, in-ear headset.

Små, mellemstore og store aftagelige silikone tips i StayHear ® stil til en justerbar, personlig pasform.

Inkluderet i kassen:
Reebok fitness armband
3 størrelser StayHear-ørepuder (S, M, L)
Clips som kan bruges til at hæfte til tøjet.Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: