Bose Bluetooth hovedtelefoner AE2w

 
Bose Bluetooth hovedtelefoner AE2w
Klik for større billede
1.699,00
Lager
Kan ikke
bestilles!

Slap af i sofaen og få en fordybende filmoplevelse med omsluttende lyd, eller bevæg dig frit omkring i hjemmet, mens du lytter til din favoritmusik. Bose AE2w hovedtelefonerne anvender Bluetooth-teknologi til trådløs overførsel af lyd fra dine Bluetooth-kompatible enheder som tablets og smartphones.

Forbedret lydkvalitet: Den eksklusive TriPort-teknologi sikrer fremragende lyd i hele frekvensområdet, og aktiv korrektion i kontrolmodulet er med til at forbedre lyden yderligere.

Trådløs frihed: Du kan parre Bose hovedtelefonerne med enhver Bluetooth-kompatibel enhed som en iPad eller smartphone og nyde trådløs streaming af musik eller filmlyd. Hovedtelefonerne har et genopladeligt lithium-ion batteri, der giver op til 7 timers musikafspilning eller op til 200 timers standby-tid.

Behagelige hovedtelefoner i holdbare kvalitetsmaterialer: Bose AE2w hovedtelefonerne er fremstillet i holdbare materialer, og de polstrede ørekopper samt den justerbare hovedbøjle sikrer optimal pasform og komfort. 

Forbindelse til to enheder samtidig: Du kan forbinde hovedtelefonerne til to enheder på samme tid, så du for eksempel kan se video på din iPad, mens Bose AE2w også er forbundet til din smartphone. Hovedtelefonerne skifter automatisk til din mobil, hvis du modtager et opkald. Hovedtelefonerne har også kontrolknapper til betjening af on/off og lydstyrke, og de praktiske LED- og lydindikatorer viser oplysninger om strøm, batterilevetid og Bluetooth-forbindelse. Med den integrerede mikrofon kan du nemt foretage opkald.  

Inkluderet:
- Bluetooth kontrolmodul (aftageligt)
- USB-kabel til opladning 
- Lydkabel
- Taske med snor [Bose Bluetooth hovedtel] 
Læs el. skriv anmeldelser: 0
 Skriv anmeldelse
Udskriv produktark

Din indkøbskurv er tom!

Kundelogin
Opret konto
Parrot Disco FPV Drone

Parrot Disco FPV Drone

7.999,00
9.999,00