Sony HDR-CX240E

Produkt 3/5
 
Sony HDR-CX240E
Klik for større billede
1.999,00
Lager
Antal

Se detaljerne med Exmor R© CMOS-sensoren - optag klare og tydelige billeder med imponerende Full HD-detaljer, selv ved optagelse i svag belysning.

Flotte, støjfri billeder med BIONZ X-processor - den nye BIONZ X-processor er hurtig og kraftfuld og reducerer støjniveauet i hele billedet.

Fyld rammen med mere af øjeblikket - med et 29,8 mm Vario-Tessar-vidvinkelobjektiv fra Carl Zeiss kan du optage hele motivet med skarpheden og detaljerne i Full HD.

Kom tættere på motivet - få nærbilledet i kassen med 54x skarp billedkvalitet og 27x optisk zoom.

Indfang hver scene uden rystelser med SteadyShot - bevægelsessensorer inden i videokameraet kompenserer elektronisk for bevægelser under optagelsen.

Film i længere tid med et Type X-batteri - få 130 minutters uafbrudt optagetid, så du aldrig går glip af et øjeblik.

Gennemse og afspil med det samme - se, hvad du har optaget, på 6,8 cm (2,7 tommer) LCD-skærmen med 230K opløsning og bred betragtningsvinkel.

To film i én med dobbelt videooptagelse - Optager i to formater på samme tid. Film i AVCHD med optagelser i høj kvalitet eller MP4, der gør det nemt at dele online. 

Gem dine minder - overfør hjemmevideoer til en computer eller harddisk med et USB-kabel, eller gem dem på en Memory Stick, m2 eller Micro SD.


 [Sony HDR-CX240E] 
Læs el. skriv anmeldelser: 0
 Skriv anmeldelse
Udskriv produktark

Din indkøbskurv er tom!

Kundelogin
Opret konto