Focus Handy 8x32

 
Focus Handy 8x32
Klik for større billede
999,00
Lager
Kan ikke
bestilles!

Focus Handy 8x32 er en kompakt, vandtæt kikkert, der er velegnet til brug i naturen. For at være funktionsduelig ved skiftende temperaturer er kikkerten Nitrogen-gennemskyllet, der forhindrer linserne i at dugge til. Kikkerten er O-ringsforseglet, hvilket gør den vandtæt.
Du har et godt greb på det gummiarmerede hus og på den letløbende stilleskrue.
Kikkertens fuldt multicoatede optik og BaK4-prismer arbejder sammen og leverer et lysstærkt og skarpt billede på de mest kritiske tidspunkter, nemlig ved skumring og daggry.
Den gummiarmerede kikkert er et virkeligt godt køb og leveres med en bærerem, samt en opbevaringstaske, der gør det let at have kikkerten med på dine ture i naturen.

Opbevaring:
Kikkerten opbevares bedst i et mørkt rum (f.eks. et skab). Undgå at udsætte kikkerten for stærk varme eller sollys igennem længere tid. Det er således en dårlig ide at lade kikkerten ligge permanent i bilen.

Vedligeholdelse:
Da linserne er fuldcoatede anbefaler vi, at man pudser linserne mindst muligt. Er det nødvendigt, børstes linserne først med en lille fotopensel, inden de tørres af med en fnugfri bomuldsklud.
Er linserne blevet meget beskidte, kan brillerens og aftørring med ren klud anbefales.

• Forstørrelse: 8 gange.
• Objektivdiameter: 32 mm
• Vægt: 728 gram (inkl. rem og taske)
• Mål: 18,5 x 16 x 6,5 cm (incl. taske)
• Der medfølger: Gummidæksler til beskyttelse af linserne, bærerem, taske med bærerem samt lille pudseklud

 [Focus Handy 8x32 ] 
Læs el. skriv anmeldelser: 0
 Skriv anmeldelse
Udskriv produktark

Din indkøbskurv er tom!

Kundelogin
Opret konto