Hubsan X4 Plus drone med HD-kamera - hvid

699,00

Denne kompetente Hubsan X4 Plus drone kan anvendes til både indendørs- og udendørsflyvning, både dag og nat. Dronen har HD-videooptagelse og rækkevidde på op til 100 meter. Med Altitude Mode er du sikret et stabilt flyveniveau.

Model/varenr.: HUBH107CPLU
Lager: Ikke på lager

Hubsan X4 Plus dronen har HD-kamera og flyver nemt i forskellige miljøer takket være avancerede features. Med simple 8-vejs controllere er dronen perfekt til både begyndere og mere erfarne brugere. Dronen kan flyve både indendørs og udendørs. Den indbyggede LED-belysning gør, at den også kan flyve i mørke. Med Altitude Hold-modus er du sikret et stabilt flyveniveau. Rækkevidden på op til 100 meter giver dronen en fremragende radius.

FHD-kamera: Med det indbygget kamera kan du optage din flyvning og akrobatiske tricks med 1080p Full-HD-kvalitet. Optagelserne kan lagres på Mikro SD-hukommelseskort (medfølger ikke).

Nøgle-features:
- 4 kanals kontrol til at flyve op/ned, frem/tilbage, dreje højre/venstre samt sidelæns højre/venstre flyvning
- Tilstand for hovedløs flyvning
- 2,4 GHz radio controller med dedikerede triggers til one-touch billedtagning og videooptagelse
- Indbygget gyroskop med justerbar følsomhed
- Indbygget barometer
- Cirka 100 meters rækkevidde
- Det indbyggede batteri giver 7 minutters flyvetid
- 2 x blå og 2 x hvid LED-lys
- USB-opladning via det medfølgende kabel, cirka 60 minutter giver fuld opladning
- Fjernbetjening, som bruger 4 x AAA batterier. Batterier er ikke inkluderet

Regler for flyvning

* Flyvning skal udføres på en sådan måde, at andres liv og ejendom ikke udsættes for fare, og således at omgivelserne påføres så lidt ulempe som muligt.
* Afstanden til banen/banerne på en offentlig flyveplads, som angivet på Kort & Matrikelstyrelsens kort, skal være mindst fem kilometer.
* Afstanden til banen/banerne på en militærflyvestation, som angivet på Kort & Matrikelstyrelsens kort, skal være mindst otte kilometer.
* Afstanden til bymæssig bebyggelse og større offentlig vej skal være mindst 150 meter.
* Flyvehøjden må højst være 100 meter over terræn.
* Tæt bebyggede områder, herunder sommerhusområder og beboede campingpladser, samt områder, hvor et større antal mennesker er samlet i fri luft, må ikke overflyves.
* De særligt følsomme naturområder, der er nævnt i regelsættet om førerløse fly, må ikke overflyves.
Hvis man flyver med en drone over syv kilo gælder følgende:
* Flyvning må kun finde sted fra en godkendt modelflyveplads, og skal finde sted inden for begrænsningerne af det luftrum, der hører til en anmeldt modelflyveplads.
* Flyvning må ikke finde sted, medmindre der er tegnet ansvarsforsikring.
* Tjek altid med dit forsikringsselskab, om du er dækket ved evt. uheld ved droneflyvning.
*Herefter skal alle, der flyver med droner - det gælder også for små legetøjsagtige droner, uden for godkendte modelflyvepladser - have enten et dronetegn (privat flyvning) eller et dronebevis (erhvervsflyvning). Der stilles nu også krav om, at alle, der flyver med drone, skal tegne en ansvarsforsikring. Desuden skal alle droner registreres med den begrænsning, at har man flere droner, er det nok at registrere sig en gang

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: