Habrok Nano-drone - forskellige farver

249,00

Den ultralille Habrok Nano drone er perfekt til begyndere og børn, der gerne vil flyve indendørs med deres egen akrobatiske drone.

Model/varenr.: DROHABROKNANO
Blå Rød Grøn
Lager: Ikke på lager

Habrok Nano dronen kan være i håndfladen og er det perfekte legetøj til begyndere og børn, der gerne vil flyve en drone indendørs. Dronen styres med en fjernbetjening med 4 kanalfunktioner til 8 flyveretninger. Stabilisering ad 6 akser sikrer, at den flyver godt. Dronen kan endda udføre en salto, mens den flyver.

Nøgleegenskaber:
- 3 flyveindstillinger - begynder, normal, ekspert.
- 4-kanals kontrol så du kan flyve op/ned, forlænse/baglæns, dreje mod venstre/højre og flyve sidelæns mod venstre/højre
- Ca. 20 meters kontrolrækkevidde
- Indbygget batteri til 4-7 minutters flyvning.
- USB opladning
- Anbefalet kun til indendørs brug

Bemærk, at dronerne kun produceres i udvalgte farver - rød, grøn og blå. Man kan ikke selv vælge farve.

Regler for flyvning

* Flyvning skal udføres på en sådan måde, at andres liv og ejendom ikke udsættes for fare, og således at omgivelserne påføres så lidt ulempe som muligt.
* Afstanden til banen/banerne på en offentlig flyveplads, som angivet på Kort & Matrikelstyrelsens kort, skal være mindst fem kilometer.
* Afstanden til banen/banerne på en militærflyvestation, som angivet på Kort & Matrikelstyrelsens kort, skal være mindst otte kilometer.
* Afstanden til bymæssig bebyggelse og større offentlig vej skal være mindst 150 meter.
* Flyvehøjden må højst være 100 meter over terræn.
* Tæt bebyggede områder, herunder sommerhusområder og beboede campingpladser, samt områder, hvor et større antal mennesker er samlet i fri luft, må ikke overflyves.
* De særligt følsomme naturområder, der er nævnt i regelsættet om førerløse fly, må ikke overflyves.
Hvis man flyver med en drone over syv kilo gælder følgende:
* Flyvning må kun finde sted fra en godkendt modelflyveplads, og skal finde sted inden for begrænsningerne af det luftrum, der hører til en anmeldt modelflyveplads.
* Flyvning må ikke finde sted, medmindre der er tegnet ansvarsforsikring.
* Tjek altid med dit forsikringsselskab, om du er dækket ved evt. uheld ved droneflyvning.
*Herefter skal alle, der flyver med droner - det gælder også for små legetøjsagtige droner, uden for godkendte modelflyvepladser - have enten et dronetegn (privat flyvning) eller et dronebevis (erhvervsflyvning). Der stilles nu også krav om, at alle, der flyver med drone, skal tegne en ansvarsforsikring. Desuden skal alle droner registreres med den begrænsning, at har man flere droner, er det nok at registrere sig en gang

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: