Toshiba S50-B-14G

 
Toshiba S50-B-14G
Klik for større billede
5.999,00
Lager
Kan ikke
bestilles!

15.6 i5-4210U 4GB 128GB M260


Satellite S50-B
SLANK OG ELEGANT
Skønhed møder kraft i den elegante Satellite S50-B – den superslanke, men kraftige pc, der forbedrer både produktiviteten og underholdningen. S50-B har et smukt design med en tykkelse på bare 19,9 mm, smart børstet metalfinish i sølv og et rammeløst baggrundsbelyst tastatur. De avancerede Harman Kardon®-stereohøjttalere er tunet og forstærket af DTS® Sound™, så du kan høre hvert et ord og aldrig går glip af en tone. Og du bevarer den fulde kontrol med den valgfri intuitive touchskærm*. Med kraftfulde Intel® Core™-processorer og dedikeret AMD Radeon™ R7 M260-grafik* eller integreret Intel®-grafik* ved du desuden, at du altid kan regne med en hurtig og problemfri underholdningsoplevelse.

SLANK OG ELEGANT
Den 15,6" (39,6 cm) store Satellite S50-B med en tykkelse på bare 19,9 mm ser fantastisk ud, uanset hvor du tager den med hen. Den børstede metalfinish er elegant og smart. Det fantastiske design fuldendes af det baggrundsbelyste tile-tastatur.

SE SELV KVALITETEN
Fordyb dig i dine yndlingsfilm og onlineindhold med Satellite S50-B's 15,6" store skærm. Du kan se det hele klart på HD-skærmen* – eller se Ultra HD 4K-indhold fra din bærbare computer på et Ultra HD-kompatibelt tv via HDMI-udgangen. Toshibas indbyggede Resolution+-teknologi forbedrer kvaliteten af dit video- og fotoindhold i realtid og sikrer, at billedet altid er superskarpt.

INTENS LYDOPLEVELSE
Med klassens førende Harman Kardon®-stereohøjttalere bliver enhver stemme, bevægelse eller melodi – fra glattere bas til klarere tale – mere tydelig og behagelig. Dertil kommer DTS® Sound™ lydforbedring i fantastisk kvalitet, som gør lyden dybere og mere fyldig og levende. Så kan du altid fordybe dig i virkelighedstro surroundsound, hver gang du streamer en film, ser en video, spiller spil eller lytter til musik.

FULD KRAFT. YDEEVNE I TOP.
Den bærbare S50-B er forsynet med en Intel® Core™ i3-, i5- eller i7*-processor, som gør en forskel, der både kan ses og mærkes ved multitasking og multimedier. Hvis du kombinerer dette med dedikeret AMD Radeon™ R7 M260-grafik* eller integreret Intel®-grafik*, kan du forvente en hurtig og glat ydelse – med forbedret 3D rendering, mere komplekse skygger og flydende figurbevægelse.

ALT HVAD DU BEHØVER
Du har al den plads, du skal bruge for at gemme og beskytte dine data lokalt, med op til 1 TB indbygget harddiskplads*. S50-B er også optimeret til den trådløse bruger – der er intet internt optisk drev, kun et komplet udvalg af tilslutningsmuligheder, så du nemt og hurtigt kan få adgang til det, du skal bruge, når du skal bruge det."

SKABT TIL DELING
Wi-Fi-certificeret Miracast™-teknologi gør det nemt at dele indhold mellem enheder, f.eks. tv-apparater og projektorer. Satellite S50-B leveres desuden med en USB 2.0-port, to USB 3.0-porte og Bluetooth 4.0, så du nemt og hurtigt kan overføre store data til dine andre enheder, uploade fotos fra dit kamera, dele film og synkronisere dine mobile enheder trådløst. Med USB Sleep-and-Charge kan du endda oplade din telefon eller mp3-afspiller uden at tænde din bærbare computer. Eller oprette forbindelse til HD-tv og skærme med HDMI.
 


 [Toshiba S50-B-14G] 
Læs el. skriv anmeldelser: 0
 Skriv anmeldelse
Udskriv produktark

Din indkøbskurv er tom!

Kundelogin
Opret konto