Lenovo IdeaPad Z510

 
Lenovo IdeaPad Z510
Klik for større billede
6.499,00
Lager
Kan ikke
bestilles!

NVIDIA® GeForce®-grafik

Robust performance til dine HD-videoer og billedredigering, afspilning af film uden problemer og sjov 3D-gaming med NVIDIA® GeForce® GT740M 2 GB-grafik med support af DirectX® 11.

Slank profil

Z510 giver dig den performance, du skal bruge i en forbavsende slank pakke med en 26 mm profil, som gør det nemt at putte den i tasken.

Elegant og komfortabel

Z510 er elegant i mørk chokolade eller hvid og tilbyder også en følelse af kvalitet, der gør den til en fornøjelse at bruge.

Dobbelte JBL®-designede højttalere med Dolby® Home Theater® v4

Øget lydklarhed og maksimeret lydstyrke uden forvrængning – oplev en klar og tydelig omsluttende surroundsoundoplevelse via dobbelte JBL®-designede stereohøjttalere med den nyeste Dolby®-lydforbedring.

Blu-ray Disc™-drev

For at opleve dine yndlingsfilm, når du er på farten, skal du konfigurere din bærbare Z510-computer med den nyeste 9,5 mm Blu-ray Disc™-afspiller og -brænder.

Lenovo Voice Control

Konfigurer din Z510 med Lenovo Voice Control, og få mulighed for at give din computer enkle stemmekommandoer og, hvis du ikke vil skrive, diktere dokumenter og e-mails.

Se på en stor skærm

Ved hjælp af HDMI-porten kan du tilslutte Z510 til et tv med stor skærm. Med Intel WiDi-kompatible tv'er kan du oven i købet gøre det trådløst.

Intelligent touchpad

Den intelligente touchpad er optimeret til den nye Windows 8-grænseflade og giver dig mulighed for nemt at rulle, zoome og rotere, så du let kan betjene din bærbare Z510-computer.

AccuType-tastatur

AccuType-tastaturet har et moderne design og en nutidig følelse med fladere og let buede taster, som giver bedre komfort, mens de mindsker risikoen for skrivefejl. Vælg en model med baggrundsbelyst tastatur, så det er nemt at skrive selv ved svagt lys.

Integreret 720p HD-webkamera og dobbelte digitale mikrofoner

Krystalklar video og lyd samt ansigtsgenkendelse vil hjælpe dig med at chatte med venner og familie, som om du var der i virkeligheden.

OneKey-gendannelse

Foretag en gendannelse efter virus eller softwareproblemer med et tryk på en knap. Hvis der opstår en fejl i dit system, kan OneKey Recovery hurtigt identificere og løse problemet, mens eventuelle tilknyttede data beskyttes

 

 [Lenovo IdeaPad Z510] 
Læs el. skriv anmeldelser: 0
 Skriv anmeldelse
Udskriv produktark

Din indkøbskurv er tom!

Kundelogin
Opret konto
FMS Cessna 182 1400mm

FMS Cessna 182 1400mm

1.699,00
2.199,00