HP 15-ay006no 15.6" bærbar computer

3.499,00

Med Intel Celeron N3060 dual core processor og responsivt M2.SSD drev, er HP 15-ay006no en effektiv bærbar computer til at arbejde på farten. Det store batteri giver op til 8 timers drift.

Model/varenr.: HP15AY006NO
Lager: Ikke på lager

Med HP 15-ay006no bærbar computer, følges en stabil hverdagspræstation sammen med et slankt, tidløst design. Energieffektiv Intel Celeron-processor og 15,6 tommer Full HD skærm lader dig fokusere på at få arbejdet gjort eller nyde en god film i skarpe detaljer. Et batteri med høj kapacitet holder den bærbare kørende hele dagen. Med SSD lagring er den computeren altid klar til at reagere omgående.

5th generation ydelse: Med dual core Intel Celeron N3060 processor fra Braswell familien og 4 GB hurtig DDR4 RAM, kan denne bærbare computer håndtere selv krævende programmer og streame Full HD multimedia ubesværet, samtidig med at den opretholder solid batterilevetid.

Full HD-skærm: Den 15,6 tommer LED-baggrundsbelyste skærm byder på masser af arbejdsplads og viser skarpe detaljer med Full HD 1080p opløsning.

SSD lagring: Den bærbare computer er udstyret med super hurtig 128 GB M2.SSD lagring, der giver lynhurtig start- og loading tider.

Windows 10: Få en mere fornøjelig og produktiv computeroplevelse. Den redesignede Start Menu giver direkte tilgang til alle dine yndlingsprogrammer og apps. Organisér dit arbejde med Snap og Task-view, skab virtuelle skriveborde for at få mere plads til dine dokumenter og surf online med den hurtige og intuitive Microsoft Edge-browser. Systemet er optimeret til hurtig opstart og problemfri drift. Continuum lader dig dele dit arbejde på tværs af flere Windows 10-enheder såsom bærbare computere, stationære PC’er, tablets og smartphones.

HDMI: Brug HDMI-udgangen til at forbinde computeren til et HD TV eller projektor og se billeder eller film i 1080p Full HD-opløsning på en større skærm.

Masser af forbindelsesmuligheder:
- En super hurtig USB 3.0 port og to USB 2.0 porte
- SD-hukommelseskortlæser, 100 Mbit LAN port
- WiFi-n med Miracast screen casting, Bluetooth 4.0 forbindelse
- 3.5 mm kombineret port til hovedtelefoner og mikrofon

Andet:
- Windows 10 Home 64-bit-operativsystem
- Stereohøjtalere med DTS Studio Sound enhancement
- 4-cell Li-ion batteri med op til 8 timers batterilevetid
- Indbygget HD webcam
- Tastatur med numerisk tastatur
- Touchpad med multitouch

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: