Acer Chromebook CB3-532 15.6"

2.699,00

Den stilfulde og brugervenlige Acer Chromebook 15.6” bærbar computer er et godt valg til at når du skal arbejde på farten eller til skoleprojekter.

Model/varenr.: ACNXGHJED001
Lager: Ikke på lager

Acer Chromebook CB3-532 bærbar computer har et elegant design der skiller sig ud fra mængden. På trods af den 15,6 tommers store skærm, holder den vægten under 2 kg, hvilket gør den egnet til at rejse med eller blot til hverdagsbrug i skolen eller derhjemme. Opadvendte stereohøjtalere giver klar lyd til dine film eller favorit musik. Med det kraftfulde Google Chrome styresystem, starter computeren på få sekunder og lader dig holde styr på dine dokumenter og nyde dine multimedia hvor end du er.

Google Chrome funktioner: Der er mange brugbare præindstillede Google apps og tusindvis flere er tilgængelige online fra Google Play Store. Det er nemt at konfigurere styresystemet og automatiske opdateringer hver 6. uge sikrer en optimal brugeroplevelse og bedre sikkerhed.

Processor og hukommelse: En Intel Celeron N3060 dual core processor fra Braswell familien kan gå i turbo mode for mere krævende apps, samtidig med at den holder energiforbruget lavt. Den følges med 2 GB RAM og en integreret Intel HD Graphics 400 chip.

Stor skærm: Den 15,6 tommer store skærm med HD opløsning leverer krystalklare og levende billeder og videoer. IPS-teknologien giver stærkere farver, dybere kontrast og brede betragtningsvinkler.

Lagring: Det hurtige 16 GB flash-drev sørger for, at dit styresystem og dine apps kører lynhurtigt og problemfrit. Du får desuden 100 GB Google Drive cloudbaseret lagringsplads i to år - helt gratis.

HDMI: HDMI outputtet kan forbindes til et HD TV eller projektor for at vise billeder eller video i Full HD 1080p opløsning på en stor skærm.

Tilslutninger:
- To super hurtige USB 3.0 porte
- Hurtige WiFi-ac tilslutning, Bluetooth 4.2
- SD-hukommelseskortlæser
- 3.5 mm kombineret hovedtelefon/mikrofon port

Andre egenskaber:
- 720p HD webkamera
- Stereohøjtalere
- 3-cell Li-pol batteri med op til 10 timers batteritid

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: