Acer Aspire ES1-432 14"

2.499,00

Acer Aspire ES1-432 14” bærbar PC er en god kombination af familievenlige funktioner til både arbejde og spil. Den effektive Intel Celeron processor og høje batterikapacitet giver op til 7,5 timers batteritid.

Model/varenr.: ACNXGGMED005
Lager: Ikke på lager

Acer Aspire ES1-432 14"   Acer Aspire ES1-432 14"   Acer Aspire ES1-432 14"   Acer Aspire ES1-432 14"   Acer Aspire ES1-432 14"

Med Acer Aspire ES1-432 bærbar PC får du en slank og let computer med en lang række familievenlige egenskaber. 14” skærmen er en god størrelse, der gør PC’en velegnet til produktivitet og til at blive medbragt på farten. De mange tilslutningsmuligheder, både trådløst og via kabel, giver mulighed for tilslutning af et bredt udvalg af tilbehør og eksterne enheder. Batterikapaciteten giver op til 7,5 timers batteritid.

Processor og grafik: Computeren har en ekstra strømeffektiv Intel Celeron Dual Core processor fra Apollo Lake-familien med kun 6 Watt i strømforbrug. Processoren kan klare alle produktive apps med lethed, og akkompagneres af 4 GB RAM og Intel HD Graphics 500 onboard-grafikkort til HD-multimedier.

Skærm: 14” skærmen har et godt detaljeniveau takket være HD-opløsning, høj lysstyrke samt god kontrastratio.

Flash-lagring: Den bærbare computer har 32 GB hurtig flash-lagring, der giver lynhurtig systemopstart samt hurtig vækning fra dvaletilstand.

Windows 10: Få en mere fornøjelig og produktiv computeroplevelse. Den redesignede Start Menu giver direkte tilgang til alle dine yndlingsprogrammer og apps. Organisér dit arbejde med Snap og Task-view, skab virtuelle skriveborde for at få mere plads til dine dokumenter og surf online med den hurtige og intuitive Microsoft Edge-browser. Systemet er optimeret til hurtig opstart og problemfri drift. Continuum lader dig dele dit arbejde på tværs af flere Windows 10-enheder inklusiv bærbare computere, stationære PC’er, tablets samt smartphones.

HDMI: HDMI-udgangen kan tilsluttes til et HD TV eller en projektor, så du kan se billeder og film i Full HD 1080p-opløsning på en større skærm.

Tilslutning:
- 1 x lynhurtig USB 3.0-port og 2 x USB 2.0-porte
- Indbygget SD-hukommelseskortlæser
- Wi-Fi-ac trådløs forbindelse, Bluetooth 4.0
- 3.5 mm kombineret port til hovedtelefoner og mikrofon

Andre features:
- Touchpad med multitouch
- Stereohøjttalere med HD-lydudgang
- 4-cellet Lithium-ion batteri med op til 7,5 timers batteritid

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: