MacBook Pro 15,4" Retina - MJLQ2

16.999,00

MacBook Pro med den fantastiske Retina-skærm, en hurtig Intel i7 processor, flash-arkitektur og et tyndt, let design kombinerer skønhed og kraft.

Model/varenr.: MACBPMJLQ2DKA
Lager: Ikke på lager

 MacBook Pro 15,4" Retina - MJLQ2   MacBook Pro 15,4" Retina - MJLQ2   MacBook Pro 15,4" Retina - MJLQ2   MacBook Pro 15,4" Retina - MJLQ2   MacBook Pro 15,4" Retina - MJLQ2

MacBook Pro fra Apple er en let og tynd bærbar med en imponerende skærm, en kraftfuld 4. generation Intel processor, hurtig flash-lagring og lang batterilevetid.

15,4" Retina-skærm: 15,4" MacBook Pro har en Retina-skærm med en opløsning på 2880 x 1800, hvilket giver fremragende billedkvalitet. Med over 5 millioner pixels på 15,4" skærmen er pixeltætheden så høj, at dine øjne ikke kan skelne de enkelte pixels. Du kan se dine billeder i høj opløsning og med nøjagtig gengivelse af hver enkelt pixel, og tekst vil stå så skarpt, at det vil føles som at læse e-mails, hjemmesider og dokumenter på en udskrevet side. Retina-skærmen reducerer også genskin samtidig med, at den opretholder en utrolig farve og kvalitet. Dens høje kontrastforhold resulterer i sortere sort og hvidere hvidt. Og alt imellem er mættet og levende.

Høj ydelse: 15,4" MacBook Pro med en 4. generation 2.2 GHz Quad Core Intel Core i7 processor (op til 3.4 GHz i turbo-tilstand), 16 GB RAM og og et Intel Iris Pro Graphics grafikkort giver dig effektiv ydelse til dine daglige opgaver og programmer som Final Cut Pro.

Hurtig flash-lagring: Den rene flash-arkitektur giver opstart på få sekunder, hurtigere adgang til apps samt en hurtigere og mere flydende oplevelse, når du navigerer på skrivebordet. Du får overførselshastigheder på op til 2 GB/sekund, hvilket er 2,5 gange hurtigere end tidligere generationer. Flash-lagring har ingen bevægelige dele, hvilket gør det yderst holdbart, stille i brug og meget effektivt.

Thunderbolt 2-teknologi: Den seneste Thunderbolt 2-teknologi leverer dobbelt hastighed, hvilket giver op til 20 Gb/s båndbredde til hver ekstern enhed. Derfor er du klar til næste generation af skærme og andre enheder med stor ydeevne som eksterne harddiske med masser af lagringsplads eller et PCI expansion chassis. Da hver Thunderbolt 2-port har en kapacitet på op til 6 enheder, kan du tilslutte op til 12 eksterne enheder via Thunderbolt.

Lang batterilevetid: MacBook Pro 15,4" har op til 9 timers batteritid og op til 30 dages standby-tid.

Force Touch-pegefelt: Det redesignede pegefelt anvender trykfølsom haptisk feedback, der gør det muligt at f.eks. trykke lidt hårdere og øge den hastighed, som du spoler frem eller tilbage med i en video. Pegefeltet understøtter også praktiske berøringsfunktioner og tap-kombinationer som på tidligere modeller.

Andre hovedpunkter:
- 256 GB flash-lagring
- 802.11ac Wi-Fi og Bluetooth 4.0
- 720p FaceTime HD-kamera
- MagSafe 2-strømport
- 2 x USB 3.0-porte
- HDMI
- Indgang til hovedtelefoner og to mikrofoner
- OS X Yosemite
- Baggrundsbelyst tastatur

Medfølger:
MagSafe 2-strømadapter med AC-stik og strømkabel

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: