MacBook Pro 13 - space grey

12.499,00

Tyndere og lettere end nogensinde før, leverer MacBook Pro 13 en utrolig ydelse. Uanset om du er en håbefuld kunstner eller forretningsmand, så vil kraften fra 6. gen. Intel processoren, Retina skærmen og hurtig tilslutning efterlade dig målløs

Model/varenr.: MACBPMLL42DKA
Lager: Ikke på lager

  MacBook Pro 13 - space grey   MacBook Pro 13 - space grey   MacBook Pro 13 - space grey   MacBook Pro 13 - space grey

MacBook Pro 13 vil straks fange dit øje med dens betagende design af aluminium, mens dens strømlinede ydelse straks vil få en plads i dit hjerte. Udstyret med en kraftfuld 6. generation Intel processor, lynhurtig SSD-lagring og hurtig Iris-grafik, leverer MacBook et utroligt stykke arbejde. En forbedring i både kabel- og trådløs tilslutning lader dig holde kontakten med omverden og sørger for at dine tilbehørsenheder kan kobles til MacBook Pro 13 uden problem eller forsinkelse. Den utrolige 13” Retina skærm viser alt indhold i mere lyse og naturlige farver - præcis som du ønsker det.

Design: MacBook Pro 13, der er under 1,5 cm tyk og kun vejer 1,37 kg er designet til at blive brugt på farten. På trods af det mere kompakte og lette design er den dog stadig en kraftfuld maskine.

Processor og grafik: Med en 6. generation Intel Core i5 dual core processor med 2.0 GHz, 8 GB DDR3 RAM og integreret Intel Iris Graphics 540, leverer MacBook Pro når det kommer til krævende programmer og apps. Uanset om du skal færdiggøre dit seneste designede mesterværk, eller bare vil slappe af med din yndlings TV-serie, så vil du se at MacBook lever op til dine krav.

Skærm: Skærmen er en 13,3” Retina-skærm bruger ultra-skarp IPS-panel med over fire millioner pixels. Takket være en høj lysstyrke og et bredere P3 farvespektrum, leverer skærmen en utrolig farvenøjagtighed og et fantastisk resultat, der især vil tiltale fotografer, designere eller visuelle kunstner.

Tastatur og pegefelt: Tastaturet er blevet redesignet, så det nu bruger baggrundsbelysning med en sommerfuglemekanisme, der sikre en gnidningsfri og mere behagelig oplevelse, så du får en mere taktisk og korrekt respons til hvert tastetryk. På den nye MacBook Pro er Force Touch pegefeltet dobbelt så stort, hvilket giver dig plads til alle bevægelser og klik. Pegefeltet understøtter trykfølsomme handlinger, accelererende bevægelser multi-touch og Force-klik.

Batteri: På trods af MacBook Pro’s slanke dimensioner, så får du op til 10 timers batteritid på en enkelt opladning, eller op til 30 dage på standby.

Hukommelse: PCle SSD lagringen på 256 GB tager reaktionstiden til et helt nyt niveau. Lagringstiden skæres kraftigt ned og gør filoverførelse endnu hurtigere.

Styresystem: Det innovative macOS Sierra styresystem fokuserer på, at gøre din oplevelse intuitiv og sømløs. Med Siri som en virtuel assisten, kan du nemt spørge din MacBook Pro om spørgsmål uden at skulle skrive dem først. Styresystemet leverer en samhørighed mellem dine Apple-produkter, hvilket giver en tryg og nem måde at bruge f.eks. Apple Pay på og giver dig den nemmeste adgang til din data over iCloud.

Næste generations tilslutning: MacBook Pro er udstyret med to vendbare Thunderbolt 3 porte, der giver en hastighed på op til 40 Gbps overførelse. Denne leverer en strømlinet multifunktionel linje mellem din MacBook og eksterne enheder. Hver Thunderbolt 3 port kan bruges til at oplade din MacBook, understøtter DisplayPort video output, der kan drive en ekstern 5K-skærn ved 60 Hz eller to eksterne 4K DCI-skærme ved 60 Hz, og kan bruges som USB-C 3.1 porte med en maksimal overførelseshastighed på op til 10 Gbps.

Andre funktioner:
- Super hurtig WiFi-ac, Bluetooth 4.2
- 720p FaceTime HD kamera
- Stereo højttalere, dual-mikrofoner
- 3,5 mm mini-jack output
- Ambient lys-sensor
- Inkluderet er en 61 W USB-C strømadapter og et USB-C strømkabel (2m)

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: