iPad mini Retina-skærm 16 GB Wi-Fi

 
iPad mini Retina-skærm 16 GB Wi-Fi
Klik for større billede
2.699,00
Lager
Kan ikke
bestilles!

Den kompakte iPad mini med Retina-skærm har et tyndt og let design med et holdbart aluminiumskabinet, der ligger perfekt i hånden. Denne flotte og kraftfulde tablet fra Apple har et lavt energiforbrug, op til 10 timers batterilevetid, en ultraskarp 7.9" Retina-skærm, FaceTime- og iSight-kamera.

Kompakt og elegant design: iPad mini med Retina-skærm har en tykkelse på kun 7.5 mm og vejer så lidt som 331 gram. iPad mini med Retina-skærm har et holdbart aluminiumskabinet, der gemmer på effektiv ydelse.

Krystalklar billedkvalitet: Nyd krystalklare og detaljerede billeder og videoer på 7.9" Retina-skærmen med IPS-teknologi, 2048 x 1536 opløsning og over 3.1 million pixels. Skærmen har en praktisk oleofobisk belægning, der er fedtafvisende og derfor bestandig over for fingeraftryk. Multi-touch-teknologi gør det nemt at navigere på og betjene din iPad mini med Retina-skærm.

Fremragende ydelse: iPad mini med Retina-skærm er udstyret med en A7-processor, designet af Apple, med 64 bit arkitektur. iPad mini med Retina-skærm har også en M7-bevægelseshjælpeprocessor, der måler bevægelse ved at indsamle data fra accelerometeret, gyroskopet og kompasset. iPad mini med Retina-skærm kører på den nyeste iOS 7 brugergrænseflade, der sammen med processoren sikrer detaljeret grafik, fremragende visuelle effekter og effektiv ydelse til multitasking. Desuden har iPad mini med Retina-skærm op til 10 timers batteritid.

Hurtig trådløs teknologi: Anvend dine favoritapps, film og e-bøger, og hold dig opdateret om nyheder og venner. iPad mini med Retina-skærm har to antenner, der understøtter MIMO-teknologi (Multiple-In-Multiple-Out), så du får ultrahurtig trådløs forbindelse (Wi-Fi). Dual-band Wi-Fi kan levere dataoverførselshastigheder på op til 300 Mbps. iPad mini med Retina-skærm har naturligvis også 3.5 mm indgang til hovedtelefoner, indbygget højttaler og mikrofon, så du kan nyde spil eller foretage videoopkald til venner og familie.

Forevig de vigtige øjeblikke: iPad mini med Retina-skærm har et 5 megapixels iSight-kamera med autofokus, ansigtsgenkendelse, bagbelysning og fem gange zoom til stillbilleder, så du kan forevige vigtige motiver. Desuden har kameraet op til 3 gange videozoom, og du kan optage video i Full HD-opløsning. Med FaceTime HD-kameraet kan du foretage videoopkald i 720p-opløsning, eller tage 1.2 megapixels billeder.

App Store og iCloud: Takket være iCloud har du adgang til alt dit indhold - som musik, dokumenter og billeder - fra alle dine enheder. App Store indeholder tusindvis af spændende og sjove apps til din iPad - og hver dag kan du finde nye apps inden for forskellige kategorier som for eksempel spil, livsstil, sociale netværk og uddannelse.

Inkluderet:
> iPad mini med Retina-skærm
> Lightning-til-USB-kabel
> USB-strømadapter

 [iPad mini Retina-skærm ] 
Læs el. skriv anmeldelser: 0
 Skriv anmeldelse
Udskriv produktark

 
 
Kunder der har købt dette produkt har også købt
 
 
Lenovo B50 Lenovo B50

TIL EN FORNUFTIG PRIS & KONFIGURERBAR 15,6" BÆRBAR COMPUTER læs mere...

2.299,00
Samsung Galaxy Xcover 3 Samsung Galaxy Xcover 3

Samsung Galaxy Xcover 3 har et robust design. Takket være sine vand- og støvafvisende funktioner er dette den ideele telefon… læs mere...

1.799,00
 
     

Din indkøbskurv er tom!

Kundelogin
Opret konto
Parrot Disco FPV Drone

Parrot Disco FPV Drone

7.999,00
9.999,00