iPad mini 4 128 GB Wi-Fi – sølv

3.999,00

iPad mini 4 har en kompakt letvægtsstørrelse, så den let kan holdes i én hånd. Nyd den fantastiske Retina-skærm, innovative iOS 9-styresystem samt rige multitaskings-muligheder.

Model/varenr.: IPADMK9P2KNA
Lager: Ikke på lager

iPad mini 4 128 GB Wi-Fi – sølv   iPad mini 4 128 GB Wi-Fi – sølv

iPad mini 4 har en kompakt størrelse og kan nemt holdes i én hånd. Dens superlette og slanke krop har en fedtafvisende overflade af holdbar aluminium, som gør, at du ikke sætter mærker på den med fingrene. Denne elegante og kraftfulde tablet fra Apple har et lavt energiforbrug, et batteri, der holder op til 10 timer, en 7.9" Retina-skærm og kameraer til FaceTime samt iSight.

Kompakt og elegant: iPad mini 4 har en tynd krop på blot 6,1 mm, og vejer kun 299 g. Den har en fedtafvisende overflade af holdbar aluminium som gør, at du ikke sætter mærker på den med fingrene.

Klar synsoplevelse: Fotos og videoer har aldrig før været så tydelige, skarpe og detaljerede. Du får et krystalklart billede på 7.9" Retina-skærmen med 2048 x 1536 opløsning og flere end 3,1 millioner pixels. Den praktiske, oleofobiske overflade er resistent over for fingeraftryk. Multi-touch teknologi sikrer, at du har let kontrol over din iPad mini 4.

Enestående ydeevne: Få det bedste ud af alt, hvad du gør med den kraftfulde og kompakte iPad mini 4. Den Apple-designede A8-chip med 64-bit arkitektur sikrer, at enheden kører glat. Den understøttes af en M8 bevægelses-coprocessor, som registrerer bevægelser ved at hente data fra accelerationsmåler, gyroskop og kompas. Dette giver et god bevægelsesbaseret oplevelse. Da den styres af den seneste iOS 9 er visuelle effekter, detaljeret grafikker og multitasking ikke noget problem for iPad mini 4. Oveni alt dette har iPad mini 4 nok batteristyrke til at holde længe. Den har op til 10 timers batteritid til, når du skal arbejde og more dig.

Dine egne berøringer: iPad mini 4 har Touch ID med fingeraftrykssensor integreret i Home-knappen. Dette gør den mere sikker end nogensinde før. Du kan låse enheden op, bekræfte handlinger eller verificere online-betalinger med dit unikke fingeraftryk.

Få den forbundet: Forbliv synkroniseret og i kontakt med dine yndlings-apps, film eller bøger. Wi-Fi-ac ydelsen understøttes af to antenner og MIMO-teknologi (multiple-input, multiple-output). Der er selvfølgelig 3,5 mm stik til hovedtelefoner, indbygget højtaler og mikrofon til spil, videoopkald til familie og venner eller andet, du måtte have brug for.

Indfang øjeblikket: Med 8 MPx iSight kamera med autofocus, ansigtsidentificering, bagsidelys og objektiv med fem elementer, kommer du ikke til at gå glip af nogle vigtige øjeblikke i dit liv. Du kan indfange alt, hvad der sker på et skarpt billede eller Full HD opløsningsvideo med 3 x video zoom. Et FaceTime HD kamera er en hjælp ved dine direkte opkald med 720 p HD videoopløsning og 1.2 MPx fotoopløsning.

Ubesværet betjening: iPad mini 4 har iOS 9, et avanceret driftssystem med produktive funktioner til multitasking. Placér din videosamtale i et lille vindue i hjørnet, og surf på internettet med fuld skærm. Brug også to apps på samme tid med split-screen-modus, eller se hurtigt en inaktiv app, mens dine aktive apps holdes tilgængelige. Shortcut-baren sikrer, at du altid når den ønskede funktion med blot en fingerbevægelse. Med et fyldigt sortiment af re-designede og optimerede apps vil din iOS 9 oplevelse være problemfri og behagelig.

Inkluderet:
- Lightning til USB-kabel
- USB strømadapter

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: