Apple Watch Series 2 Nike+ - 38 mm - sølv alu/sort rem

3.299,00

Mere smart, mere personlig - Apple Watch Series 2 Nike+ har mere kraftfuld Dual Core-processor, indbygget GPS, svømmeresistent design og klarere skærm til at hjælpe dig med at fokusere på dine aktiviteter og din helse.

Model/varenr.: APPWMNYX2DHA
Lager: Ikke på lager

Med Apple Watch Series 2 får du en mere personlig oplevelse med endnu mere sømløs integration med din iPhone. Oplev også et større udvalg af egenskaber orienteret mod fitness og helse. Series 2 har højere ydeevne, så du får en bedre ydelse til enhver tid.

Hold kontakten: Apple Watch Series 2 integreres i tæt samarbejde med din iPhone, så du modtager notifikationer, indgående opkald, beskeder og aftaler direkte på håndleddet. Hold dig informeret om de seneste opdateringer og hav fuld kontrol over skemaet for din hverdag. Besvar opkald, send beskeder hurtigt med emojis eller tegn dine egen personlige billeder i Sketch app’en.

Helse og fitness: Den indbygget GPS har tracking med høj præcision af dine løbe- eller cykelaktiviteter. Pulsmåleren læser din puls og tæller antal forbrændte kalorier under træningen. Workout app’en lader dig vælge mellem 12 indendørs- og udendørssporte og aktiviteter for mere præcis statistik af din fitness. Activity app’en motiverer dig til at yde bedre takket være personliggjorte mål og letlæseligt, cirkulært fremgangsdisplay.

Vandafvisende design: Apple Watch Series 2 er svømmevenligt, så du trygt kan tage det med til svømmetræning i en pool og endda i åbent hav. Uret anvender lydtryk til at ekskludere vand fra højttalerens hulrum og holde interiøret fri for fugt. Uret bør ikke anvendes til dykning, vandski eller andet, der involverer højhastighedigennemvand eller nedsænkning i dybt vand.

Nike+ egenskaber: Uret har unik perforeret elastomer Nike+ rem, der er lettere og sikrer bedre ventilation på huden. Du kan desuden også et udvalg af specielle Nike+ skærmoverflader til at motivere dig til at yde bedre. Og med Nike+ Run Club app’en kan du blive del af et verdensomspændende fællesskab af løbere. Dette giver mulighed for at få den størst mulige tilfredshed fra dine løbetur, holde kontakten med venner og modtage personlig coaching til at forbedre din fysiske helse.

Styring: Apple Watch Series 2 har intuitivt brug. Navigationen er komplet flydende og responsiv. Apple Watch Series 2 har en speciel skriveoverflade og dobbelt lysstyrke i skærmen for mere komfortabel læsning af den viste tekst. Zoom og scroll enkelt på skærmen ved at rotere Digital Crown – det lille drejehjul på siden af uret. Du kan også trykke på drejehjulet for at returnere til Hjem-skærmen med det samme.

WatchOS 3: Det avanceret WatchOS 3 drager fordel af den mere kraftfulde Dual Core-processor. Uret gemmer de 10 mest anvendte apps i hukommelsen, så du enkelt og hurtigt kan finde dem. Vælg mellem forbedrede skærmoverflader og oplev mere flydende animationer og brugervenlig styring.

Magnetisk opladerkabel: Oplad enkelt Apple Watch. Hold blot connectoren nær bagsiden af uret, hvor magneter vil fæste og skabe forbindelsen.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: