APPLE WIRELESS MAGIC MOUSE (MB829)

599,95
Nu har vi nået endnu en milepæl ved at gøre det muligt at bruge bevægelser på en skrivebordscomputer med en mus, som ikke ligner noget, du har set før. Den hedder Magic Mouse. Det er verdens første Multi-Touch-mus. Den følger som standard med hver eneste nye iMac, og du kan også købe den separat, så din Mac med Bluetooth får en Multi-Touch-behandling.
Model/varenr.: APPLE WIRELESS MAGIC MO
Vægt: 0.400
Lager: På lager

Vi har skabt en bedre mus.

Det begyndte med iPhone. Så kom iPod touch. Derefter MacBook Pro. Intuitiv, smart, dynamisk. Multi-Touch-teknologien har introduceret en meget bedre måde at interagere med bærbare enheder på – udelukkende vha. bevægelser. Nu har vi nået endnu en milepæl ved at gøre det muligt at bruge bevægelser på en skrivebordscomputer med en mus, som ikke ligner noget, du har set før. Den hedder Magic Mouse. Det er verdens første Multi-Touch-mus. Den følger som standard med hver eneste nye iMac, og du kan også købe den separat, så din Mac med Bluetooth får en Multi-Touch-behandling.

Glat Multi-Touch-overflade

Magic Mouse – med den lave profil og helt glatte overside – er så slank og anderledes, at den giver dig en helt ny måde at komme omkring på din Mac. Du kan ikke lade være med at beundre det glatte udseende helt uden knapper. Og når du rører ved den, vil du straks mærke, hvor dejligt det er at have den i hånden. Men det er først, når du begynder at bruge Magic Mouse, at det hele falder i hak.

Multi-Touch-området dækker toppen af Magic Mouse, og hele musen er knappen. Rul i alle retninger med en finger, skub med to fingre gennem websider og fotografier, og klik og dobbeltklik overalt. Indeni Magic Mouse er der en chip, som fortæller den, hvad du vil gøre. Derfor forveksler Magic Mouse ikke rulning med skub. Den ved endda, hvornår du bare hviler hånden på den.

Lasersporingssystem

Magic Mouse bruger kraftfuld lasersporing, som virker meget mere følsomt og effektivt på flere overflader end traditionel optisk sporing. Det betyder, at bevægelserne spores helt præcist på næsten alle overflader – hvad enten det er et bord på din stamcafe eller skrivebordet derhjemme eller på kontoret – uden at du behøver at bruge en måtte.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: